• BIST 8789.53
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Kırıkkale’yi 4-0 yenen Kdz. Ereğli Belediyespor lider oldu

Kırıkkale’yi 4-0 yenen Kdz. Ereğli Belediyespor lider oldu
Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor ligin güçlü takımlarından Anadolu Kırıkkalespor'u 4-0 yenerken, Kırşehir ile...

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor ligin güçlü takımlarından Anadolu Kırıkkalespor'u 4-0 yenerken, Kırşehir ile Bartınspor arasında oynanan karşılaşmanın 1-1 sona ermesi ile liderliğe yükseldi.

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta sahasında Anadolu Kırıkkale'yi konuk eden Kdz. Ereğli Belediyespor, ilk yarısı golsüz biten maçı 4-0 kazandı. Yaklaşık bin taraftarın izlediği maçta ilk gol 55. dakikada Aydın Çetin kaydetti. Bu golden sonra rakibi üzerinde baskı kuran Kdz. Ereğli Belediyespor 70.dakikada Burak Toker ile skoru 2-0'a taşıdı. Eflatun beyazlılar, 88.dakikada Eray Özer ve 90+4'te Burak Toker'in ikiğnci takımında 4. Golünü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Kdz. Ereğli Belediyespor rakibini 4-0'la evine gönderdi.

Grupta Kırşehir'de oynanan Kırşehir - Bartın maçı 1-1 sona erince, Ereğli Belediyespor liderlik koltuğuna yükseldi.

Karşılaşmayı AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Ereğli İlçe başkanı Fatih Çakır, MHP Ereğli ilçe Başkanı Rahman Demirtürk'ün de bulunduğu siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri izledi.

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli'nin güzel bir atmosferde güzel bir galibiyet aldığını belirterek, şampiyonluğa inançlarının tam olduğunu söyledi. Başkan Uysal futbolcu ve teknik heyeti tebrik ederken, taraftarlar maç sonrası futbolcularla oynayarak galibiyeti kutladı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu'da Ereğli'de 7'den 70'e herkesin şampiyonluğa kilitlendiğini belirterek, başarıda emeği geçen başta Belediye Başkanı Hüseyin Uysal olmak üzere herkesi tebrik ettiğini söyledi.

Kdz. Ereğli Belediyespor gelecek hafta deplasmanda Bartınspor'a konuk olacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim