• BIST 9067.6
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Kirazlıdere’de Güzel Tasarımlar Ortaya Çıkacak

Kirazlıdere’de Güzel Tasarımlar Ortaya Çıkacak
Isparta Belediyesi, Kirazlıdere'de bulunan tesislerin geri alınmasının ardından, tesisin ailelerin kullanımına sunulması amacıyla başlattığı çalışmaları...

Isparta Belediyesi, Kirazlıdere'de bulunan tesislerin geri alınmasının ardından, tesisin ailelerin kullanımına sunulması amacıyla başlattığı çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Kirazlıdere Tesislerinde incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yapılan çalışmalarla ile ilgili olarak gelinen son nokta hakkında bilgi verdi. Başkan Günaydın, birkaç aydan buyana eskiz ve proje çalışmalarının devam ettiğini aktardı.

Günaydın, "Proje çalışmaları sırasında konu daha güzel bir hale geldi. Kirazlıdere'de en iyi çalışmayı gerçekleştirmek amacıyla hassas davranıyoruz. Bu alanı daha da genişleterek, kapasite artırarak, mevcut alanın daha iyi hale gelmesini hedefliyoruz. Şu ana kadar yapılan çalışmalar bizi bu noktaya sürükledi" dedi.

Yapılan çalışmaların yerinde nasıl en iyi şekilde uygulanabilir diye teknik ekiple birlikte Kirazlıdere'de incelemelerde bulunduklarını aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Çalışmalarımız Isparta'mıza nasıl bir önem kazandırabilir ve bu önemle birlikte şehrimize etkisi, değer katkısı ne olur diye yerinde incelemeler yapıyoruz. Buraya gelmenin anlamı, yol genişletme çalışmalarımızdan da belliydi. Kirazlıdere yolu üzerinde çalışıyoruz. Yolda dolgu çalışmaları gerçekleştiriliyor. Buraya gelenler 15 metre genişliğindeki bir yolu kullanacaklar. Burası eski Bucak yoluydu. Bucak yolunu gelecekte yapma durumu olursa, o yolun geleceğe ait bir ana yol vasfını da Kirazlıdere'ye kadar oluşturmuş oluyoruz. Bu projeyle buradaki yolun da önemli bir yere ulaştığının da farkına varılmasını istiyoruz" görüşlerinde bulundu.

Kirazlıdere için uygulanacak projenin ciddi bir maliyet oluşturacağını dile getiren Başkan Günaydın, "Proje ciddi bir maliyet getirecektir ancak elde ettiğimiz tasarımın yanında o yapmış olacağımız maliyet çok ucuz kalacak. Şu anda burada yapılacak çalışmalarda çok güzel tasarımlar ortaya çıkacak. Yapılacak bu çalışmaların gelecekte Isparta'ya hayır getirmesi temennisinde bulunuyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim