• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Kiraz Mevsimi 48.bölüm 2.Fragmanı -Video Haber-

Kiraz Mevsimi 48.bölüm 2.Fragmanı -Video Haber-
Fox Tv'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi'nin 48.bölüm 2.fragmanı yayınlandı.Merakla beklenen Kiraz Mevsimi 48.bölüm 2. fragmanında birbirinden renkli sürprizler yer alıyor. Yeni bölümünde Öykü ve Ayaz arasında neler olacak?

KİRAZ MEVSİMİ 47.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Öykü defilenin başarısının mutluluğu içerisindeyken Mete hastanede zor zamanlar geçirmektedir. Arkadaşlarına da Burcu’ya da durumunun haber verilmesini istemez. Ciddi bir ameliyata giren Mete’nin yanında sadece babası ve Işık vardır.

Öykü, Ayaz, Sibel, Burcu ve Emre bir tatili hak ettiklerine karar verirler. Emre’nin köydeki sütkardeşinin düğünü tatillerini köyde geçirme kararı almalarına sebep olur. Ama bizimkileri orada da heyecanlı ve maceralı günler beklemektedir. Sütkardeşi gerçek aşkına kavuşturmak isteyen gençler bunu başarırlar.

Ama onları bekleyen daha zorlu bir sınav vardır. Çünkü Sibel’in sancıları tutmuştur ve hastaneye yetişmeleri imkânsızdır.

KİRAZ MEVSİMİ 48.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aklı başına gelen Mete için iş işten geçmiş. Yaptıkları ve geçmişi peşini bırakmaz, pişmanlığı her geçen gün daha fazla hisseder. Mete'nin yardımına hiç bir zaman kötülük yapmaktan geri durmadığı Ayaz ve arkadaşları yetişir.

Ayaz Mete'yi büyük bir olgunlukla affeder ve geçmişin üzerine sünger çekerler.Geçen hafta doğan bebek İlker ve Sibel'i mutlu ettiği kadar tatlı sorunları da peşinden getirir. Bebeğin sünnet konusu İlker ve Sibel'in arasında minik gerilimlere neden olur. Bu konuya arkadaşlar da dahil olur ve kızlar - erkekler olarak bir kez daha karşı karşıya gelirler.Bu bölümün eğlenceli anları ise Ayaz, Öykü, Işık ve Mete'nin birlikte çıkacakları tatilde yaşanır.

KİRAZ MEVSİMİ HİKAYESİ

Öykü, tekstil ve moda tasarımı bölümü öğrencisi, akıllı ve güzel bir kızdır. En büyük hayali başarılı bir moda tasarımcısı olmaktır. Bu konuda kendisine örnek aldığı ünlü modacı Önem Dinçer’e çizimlerini ulaştırmak için çok uğraşır.

Öykü, en sonunda onun dikkatini çekmeyi başarır. Bu sırada hayatının aşkıyla karşılaşır: Ayaz Dinçer… Ayaz, Öykü’nün platonik aşık olduğu Mete’nin ortağı, aynı zamanda da idolü Önem Dinçer’in oğludur. Ayaz, yakışıklı çapkın bir mimardır. Aşka inanmayan, bugüne dek hep tek gecelik ilişkiler yaşamış biridir. Öykü’yle hayatları kesişen Ayaz, ilk kez bir kızdan gerçekten etkilenir. Öykü’den daha ilk anda çok hoşlanır.

Öykü’nün saf, çocuk halleri Ayaz’ın çok hoşuna gider. Ancak Öykü, Mete’ye aşıktır. Bunu öğrenen Ayaz, üzülerek de olsa ikiliyi bir araya getirmeye çalışır. Öykü ise, Mete’ye olan duygularını saklama peşindedir.

Bir yanlış anlaşılma sonucu Öykü ve Ayaz sevgili taklidi yapmak zorunda kalırlar. Ancak ikili, zamanla birbirlerine gerçekten aşık olurlar. Öykü, çocukluğundan beri hayalini kurduğu moda dünyasında adım adım başarı merdivenlerini çıkarken, aynı zamanda ilk defa Ayaz’la gerçek aşkı tadacaktır. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim