• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Kır: "Sezonun En Önemli Maçına Çıkacağız"

Kır: "Sezonun En Önemli Maçına Çıkacağız"
Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, erteleme maçında yarın kendi sahalarında oynayacakları Pazarspor maçının kendileri açısından ligin en önemli...

Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, erteleme maçında yarın kendi sahalarında oynayacakları Pazarspor maçının kendileri açısından ligin en önemli maçlarından bir tanesi olduğunu ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, erteleme maçında yarın Pazarspor ile karşılaşacak. 19 Eylül Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayacak olan Orduspor - Pazarspor müsabakasında Nuri Karahançer düdük çalacak.

Karadeniz ekibi yarın kendi sahasında konuk edeceği Pazarspor maçının hazırlıklarını yaptığı ter idmanı ile tamamladı. Ligde 13 puanla son sırada bulunan Orduspor, Pazarspor maçını kazanarak bir diğer önemli rakibi Hatayspor karşısına 3 puan morali ile çıkmak istiyor. Pazarspor maçı öncesi takımdaki son durumu değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, maçı kazanarak çıkış yakalamak istediklerini belirtti. Çok kritik maçlara çıkacaklarını ifade eden Kır, bu önemli maçlarda taraftarı yanında görmek istediklerini dile getirdi.

"TARAFTARIMIZA GÜVENİYORUZ"

Pazarspor maçının kendileri için sezonun en önemli maçlarından biri olduğunu aktan Kır, "Pazarspor maçı bizim için sezonun en önemli maçlarından bir tanesi. Biz Pazarspor maçını kazanarak bir diğer önemli rakibiz olan ve gelecek hafta karşılaşacağımız Hatayspor maçına 3 puan morali ile çıkmak istiyoruz. Ligde kalma adına bizim bu maçları kesinlikle ve kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Biz bu maçları kazanmak istiyorsak taraftarlarımızın kesinlikle yanımızda olması lazım. Oyuncularımıza destek olmak için yarın tribünlerin dolması gerekiyor. Biz taraftarımızdan 90 dakika boyunca maçı kazanma adına olumlu tezahüratlar yapmasını bekliyoruz ve bu doğrultuda biz taraftarımıza güveniyoruz" dedi.

PAZARSPOR MAÇINDA 4 EKSİK VAR

Pazarspor maçı öncesi takımdaki sakat ve cezalı oyunculara açıklık getiren Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, "Hacattepe maçının ardından Pazarspor maçı hazırlıklarımız gayet iyi geçti. Pazarspor maçında 4 önemli eksiğimiz olacak. Geçtiğimiz hafta Haccettepe maçında sakatlanan Asım Can Çaykıran, kırmızı kart cezalısı Altan Kılıç ve sakatlıkları sebebi ile sezonu kapatan Emre Gemici ve Yunus Şimşek bu maçta olmayacaklar. Biz sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Mağlubiyet kelimesini aklımızdan bile geçirmiyoruz. Pazarspor, Hatayspor ve Kahramanmaraşspor maçlarında mutlak galibiyet hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim