• BIST 9079.97
  • Altın 2324.674
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.9463
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kır: "İyi Oynadığımız Maçı Kaybettik"

Kır: "İyi Oynadığımız Maçı Kaybettik"
Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, Sarıyer maçında çok pozisyona girdiklerini, iyi bir futbol oynamalarına rağmen maçı kaybettiklerini söyledi.

Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, Sarıyer maçında çok pozisyona girdiklerini, iyi bir futbol oynamalarına rağmen maçı kaybettiklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Orduspor, ligin 23. haftasında kendi sahasında karşılaştığı Sarıyer'e, Serkan Çalık ve Mücahit Ceylan'ın golleri ile 2-1 mağlup oldu. Orduspor'un tek golünü ise penaltıdan Sefa Serbest attı. Orduspor bu sonuçla 13 puanda kalarak ligde 17. sıraya geriledi. 2-1 mağlup olduklarını Sarıyer maçını değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, maça ortak olduklarını, çok gol pozisyonu yakaladıklarını, iyi bir futbol oynamalarına rağmen maçı kaybettiklerini belirtti.

"EN KÖTÜ BERABERLİK ALABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI"

Sarıyer'e karşı alınan mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Kır, "Sarıyer maçı bizim için çok önemli bir maçtı. Şiddetle puana ihtiyacımız olduğu bir dönemde karşılaştık. Bu maç iki takım için de önemliydi, Sarıyer üst sıraları zorlamak için biz de alt sıralardan kurtulmak için mücadele verdik. Oyunun hemen başında gol yedik, biraz demoralize olduk. Daha sonra oyuncularımız toparlandı ve akabinde penaltı ile maçı 2-1'e getirdik. Atılan golün morali ile ikinci yarıya çıktık ve 30 dakika boyunca rakibimizi baskı altında tuttuk. Bu süreçte beraberlik için çok iyi varyasyonlar ürettik ve çok iyi gol pozisyonlarına girdik. Biraz dikkatli olsak, son vuruşu iyi yapıp golü bulsaydık maçı kazanabileceğimizi de düşünüyordum ama olmadı. En kötü bir beraberlik alabileceğimiz bir maçtı" dedi.

"NAZİLLİ MAÇINDAN SONRAKİ MAÇLARI KAYIPSIZ GEÇMEK İSTİYORUZ"

Sarıyer'in zor bir takım olduğunu ve bu maçı unutarak kendilerine yakın rakiplerle oynanacak maçlara odaklanacaklarının altını çizen Kır, "Sarıyer bizim ayarımızda olan bir takım değildi. Zor maçlar oynuyoruz. Gelecek hafta yine güçlü bir rakip olan Nazilli Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Nazilli maçından sonraki takımlar hepsi orta sıralarda bulunan ve düşmeye yakın olan takımlar. Bu sebeple önemli olan bizim o maçları kayıpsız geçmemiz. Bundan sonra alabileceğimiz puanları almak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim