• BIST 9101.45
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Kır: "Başa Baş Mücadele Etmeye Hazırız"

Kır: "Başa Baş Mücadele Etmeye Hazırız"
Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, takımına güveninin sonsuz olduğunu belirterek, "Bu saatten sonra bizim kimseden çekincemiz yok. Hangi takım gelirse...

Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, takımına güveninin sonsuz olduğunu belirterek, "Bu saatten sonra bizim kimseden çekincemiz yok. Hangi takım gelirse gelsin başa baş mücadele etmeye hazırız ve o mücadeleyi gösterecek oyuncu topluluğu da Orduspor'da mevcut" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Orduspor, ligin 20. haftasında deplasmanda Konya Anadolu Selçuklu maçını kazandı ve altın değerinde 3 puanı alarak moral buldu. Ligde 16. sırada bulunan ve 21. haftada kendi sahasında Menemen Belediyespor'u ağırlayacak olan mor-beyazlılar, bu maçı da kazanıp düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Takımdaki son durumu değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, Konya Anadolu Selçuklu galibiyetinin takıma moral ve motivasyon sağladığını söyledi. Galibiyetin camiada sevinç oluşturduğunu belirten Kır, "Deplasmanda Konya Anadolu Selçuklu'ya karşı galip gelmek son derece önemliydi. Ligin ikinci yarısını boş geçirdik ve ardından Konya Anadolu Selçuklu maçından 3 puan çıkarmasını bildik. Alınan galibiyet hafta boyunca hem yönetime hem futbolculara tüm camiaya hava kattı. Selçuklu maçı artık bitti sıra Menemen Belediyespor maçında" diye konuştu.

"BİZİM KİMSEDEN ÇEKİNCEMİZ YOK"

7 Şubat Pazar günü saat 13.00'te 19 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacakları Menemen Belediyespor maçını kazanmak istediklerini ve hiçbir rakipten korkmadıklarını ifade eden Kır, "Ligde sıralamaya baktığımızda çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi ve tecrübeli oyunculardan oluşan bir kadro yapısına sahipler. Bu ligde her takımı her takımı yenebilecek güçte, ben oyuncularıma güveniyorum inşallah galip geleceğiz. Bu saatten sonra bizim kimseden çekincemiz yok. Hangi takım gelirse gelsin başa baş mücadele etmeye hazırız ve o mücadeleyi gösterecek oyuncu topluluğu da Orduspor'da mevcut" şeklinde konuştu.

"FİKSTÜRE GÖRE ZORLU MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR"

Orduspor'u zorlu bir fikstürün beklediğinin ancak karşılaşacakları tüm takımlardan puan alabilecek bir kadroya sahip olduklarının altını çizen Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, şunları kaydetti:

"Fikstür açısından zorlu maçlar bizi bekliyor. 4 hafta boyunca bu konuda zorlanabiliriz. Çünkü mücadele edeceğimiz takımlar bulundukları yer itibari ile bizim kulübe oranla daha rahatlar. Puan silme olayı yaşamadılar, maddi anlamda sıkıntıları yok, transfer dönemi istediği oyuncuları aldılar ama biz aynı oyuncularla sezona devam etmekteyiz. Biz bu nedenlere çok takılmıyoruz. Biz onların hepsi ile bu kadro ile oynayacağız, ben oyuncularıma güveniyorum. O takımların hepsinden oyuncularımızın istek ve arzuları ile puan veya puanlar alacağımıza inancım sonsuz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim