• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Kimse Yok Mu Erzurum'da 300 aileye kırmızı et dağıttı

Kimse Yok Mu Erzurum'da 300 aileye kırmızı et dağıttı
Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi tarafından aralarında Afgan ve Suriye uyrukluların da bulunduğu ihtiyaç sahibi 300 aileye 4'er kilogram paketler halinde...

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi tarafından aralarında Afgan ve Suriye uyrukluların da bulunduğu ihtiyaç sahibi 300 aileye 4'er kilogram paketler halinde kırmızı et dağıttı.

Kimse Yok Mu, bağışçılarının yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Geçen yıl bin ihtiyaç sahibine kırmızı et dağıtılan Kimse Yok Mu Derneği yılın ilk haftasında da fakirleri unutmadı. Hilalkent'teki dernek lojistik binasında önceden tespit edilen 300 aileye 4'er kilogramlık paketler halinde et dağıtımına başlandı. Hafta içerisinde de et yardım dağıtımı devam edecek. Lojistik hizmet binasına gelenlere gönüllüler ve dernek çalışanları önceden hazırlanan kemikli parça sığır etini veriyor.

Kimse Yok Mu Derneği Lojistik Merkezi Koordinatörü Şemsettin Keleş, soğuk kış gününde ihtiyaç sahibi 300 aileye et dağıttıklarını ifade etti. Keleş, bin 200 kilogram kırmızı eti ihtiyaç sahiplerine dağıtımına başladıklarını dile getirdi. Et yardımlarının önümüzdeki aylarda da devam edeceğine değinen Keleş, "Hayırsever bağışçılarımızın bağışladığı bin 200 kilogram kırmızı eti paketler halinde özenle tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz. Bu soğuk kış gününde ihtiyaç sahibi ailelerin tencerelerinde sıcak et yemeği bulunsun istedik. Bu yardımlarımızdan Afgan, Suriyeli sığınmacılar da faydalandırılıyor." diye konuştu.

Dul olduğunu ve 4 çocuğu ile yaşadığını belirten 43 yaşındaki E.T. Kimse Yok Mu Derneği'nin kendilerine sahip çıktığını söyledi. Devletin yaptığı yardımların yanı sıra Kimse Yok Mu Derneği'nin de kendisine ve yetimlerine el uzattığını dile getiren E.T., "Evime en son kurban bayramında et girmişti. Komşuların ve akrabaların gönderdiği eti çocuklarıma pişirmiştim. Evimde etin bittiği bir zamanda Kimse Yok Mu Derneği yardımımıza yetişti. Dernek yöneticilerinden ve hayırseverlerden Allah razı olsun." dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim