• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Kimse Yok Mu Derneği’nden Ercişli ailelere yardım

Kimse Yok Mu Derneği’nden Ercişli ailelere yardım
Kimse Yok Mu Derneği Van Şubesi, Erciş ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü.

Kimse Yok Mu Derneği Van Şubesi, Erciş ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü. Dernek, ailelerin gıda ihtiyacı için yardım ederken, öğrenciler için de kırtasiye yardımında bulundu.

Kimse Yok Mu Derneği, Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nde maddi durumu olmayan ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Van'ın Erciş ilçesinde olup derneğe kayıtlı olan ailelere yardım etti. Kimse Yok Mu Van Şube Müdürü Önder Çolak, Erciş'ten çok sayıda yardım talebi aldıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Almış olduğu karar çerçevesinde gönüllülerimiz ile beraber hazırlanan gıda kolileri ve kırtasiye malzemeleri ile Erciş ilçemizde imkanlarımız ölçüsünde tespit edilen 30 aileye gönüllülerimiz tarafından bizzat evlerinde ziyaret edilerek teslim edildi. Ailelerimizin öğrenci olan çocuklarına da Okul çantası ve eğitim seti yardımında bulunuldu. Gönüllülerimiz ile ev ziyaretlerinde bulunulan ihtiyaç sahibi aileler arasında duygu dolu anlar yaşandı. Yardımları ulaşan aileler gözyaşları içinde gönüllülerimize ve bu yardımları yapanlara dua ettiler. İnşallah yardım programlarımızda Van ilimizin diğer ilçelerinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya gelerek onlara yardım ulaştırmaya bağışçılarımızın ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleri devam edeceğiz."

Erciş'teki yardım programında Kimse Yok Mu Derneği'nin gönüllüsü olarak bulunan Fatih Demirbağ ise derneğin yardım faaliyetlerine gönüllü olarak iştirak etmekten çok mutlu olduklarını söyledi. Demirbağ, yardımların, bizzat evlerini gidilip ailelere teslim edilmesini görmenin, ailelerin mutluluğunu beraberce paylaşmanın dünyada bir insanın yaşayacağı en güzel duygulardan biri olduğunu ifade etti.

Yardım ulaştırılan Elmas Göktepe, "Sizler bu kış günlerinde bizleri unutmuyorsunuz, yüzlerimizi güldürüyorsunuz. Rabbim de sizleri korusun. Bu yardımları bize ulaştıran Kimse Yok Mu Derneği'ne ve bu yardımları yapanlardan Allah razı olsun." dedi.

Kimse Yok Mu Derneği’nden Ercişli ailelere yardım

Kimse Yok Mu Derneği’nden Ercişli ailelere yardım

Kimse Yok Mu Derneği’nden Ercişli ailelere yardım

Kimse Yok Mu Derneği’nden Ercişli ailelere yardım

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim