• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

"Kimse 'başkan Aziz Yıldırım olamaz' yazamaz"

Aziz Yıldırım şu sıralarda basın mesnupları ile kulüp binasında sohbet yemeğinde birarada... Toplantıdan ilginç detaylar gelmeye başladı... İşte onlardan bazıları...
"BANA ERGENEKON'UN KASASI DEDİLER"
 
Benim telefonlarımı dinlemelerinin amacı; beni Olgun Peker üzerinden Sedat Peker'e oradadan da ergenekonda bağlayacaklardı. Bana ergenekonun kasası dediler... Çünkü oraya bağlayacaklardı...
 
"BEŞİKTAŞLILARIN ŞİKE YAPMADIĞINA EMİNİM"
 
Bu şike davası olsa Trabzonspor Başkanı örgüt lideri olurdu. Başbakana hakaret ediyor. Beşiktaşlıların şike yapmadığından kendim kadar eminim. TV programları hakaret dolu. Kendimi zor. Tutuyorum ailem var. Bu hakaret edenlere karsı sokağa çıkamayacak, karsılarına çıkamayacak biri değilim. O yürek bizde var
 
"AZİZ YILDIRIM BAŞKAN OLAMAZ YAZAMAZSINIZ"
 
Yargıtay devam ediyor diye henüz konuşmadık. Bizim dışımızda bizimle ilgili olmayan bilgiler dolaşıyor. Başkan adaylığım ile ilgili konuşmayacağım. 3 Kasım günü bile listeye isminizi yazıp aday olabilirdiniz. Yasal engeli olmayan herkes aday olabilir.  Ama başkan Aziz Yıldırım olamaz yazamazsınız. Bunu kimse yazamaz.  Fenerbahçe başkanı atamayla gelmez.  Günü geldiğinde karar verip aday olacaksam söyleriz. 15 yıllık başkanlığım benim için onur madalyasıdır. Başbakan da sandık diyor. Siz başbakana aday olma diyebilir misiniz?
 
“ŞENES BEY, İSTEDİĞİNİZ TELEVİZYONA GELİRİZ”
 
UEFA, Infantino’nun mektubu iç yazışmadır diyor. Ben CAS’ta 45 dakika çıktım anlattım. Bu iç yazışma değil bir tehdittir dedim. Asbaşkanın Şenes Erzik’in ülkesinin olduğu bir ülkeye bu yazı gönderilirse bu tehdittir dedim. Biz şikeyi anlayamadık da anlatamadık da. Polisin yaptığı çökertme sistemi ile hareket edildi. Benim ile ilgili tek bir tape çıkartın her suçlamayı kabul edeceğim dedim UEFA’ya. Şekip Mosturoğlu ve Deniz Tolga Aytöre Şenes Erzik’e gittiler. Şenes Bey istediği televizyona istediğiniz yere geliriz. Biz ne söyleyeceksek söyleriz. Şekip Mosturoğlu’nda SMS’i var. Şenez Bey SMS atmış..
 
“UEFA BİZDE BASKI VAR DİYOR”
 
Bu bir oyundur. Platini diyor ki bize çok baskı var. Hükümetten mi diyoruz hayır diyor, TFF’den mi baskı var diyoruz hayır diyorlar. Peki kimden baskı var?
 
“PLATINI’YE AÇTIĞIM DAVAYI DA ÇEKTİRDİLER”
 
CAS davasında Şenes Erzik yöneticilerimize  ve TFF’ye anlattı. Ben Metris’teydim Sonra Başbakan’a gittiler birlikte. Ona da anlattılar. Türkiye ve UEFA’nın menfaatleri için dava çekildi. Fenerbahçe’nin menfaati nedir? UEFA’daki davadır. Benim Platini’ye açtığım şahsi davayı da çektirdiler.
 
“TÜRK FUTBOLUNU BİZ Mİ KİRLETTİK”
 
Her şeyi bizim üzerimize atıyorsunuz. Daha 2 sene önce Anadolu kulüplerinin en büyük gelir kaynağı teşvik primleri diyordu herkes. Ama gazeteciler hep Aziz Yıldırım diyor. Türk futbolunu ben ve buradaki 3 arkadaşım mı kirlettik?
 
“KORKMAYIN HER ŞEYİ YAZIN”
 
Para sayma görüntüleri vardı, şikenin belgeleri vardı. Aradan 2 sene geçti. Bu belgeler nerede? 12numara.org savcıların fotoğraflarını yayınladı. Bizimle futbol oynuyor. Bu fotoğraflar hangi gazetelerde yayınlandı? Korkmayın beyler korkmayın. Ne görüyorsanız yazın… Bu devran değişir. Burada her şeye yanıt vereceğim. Birlikte mahkeme yapacağız. Benim de size sorularım olacak. Bu dava siyasi amaçlı  bir davadır.
 
"FATİH TERİM TFF BAŞKANI OLABİLİR"
 
Gazeteci: Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olacakmış?
 
Aziz Yıldırım: Ben anlamam o işlerden. Beni siyasete sokmayın. 
 
Gazeteci: Ama olmaz başkanım.
 
Aziz Yıldırım: Neden olmasın? Sen kendi yorumunu yap. O adam bu işi yapar mı yapamaz mı ona bak.
 
Gazeteci: Bence yapar başkanım.
 
Aziz Yıldırım: Neden yapamaz? Neden Türkiye şartları uygun olmasın. Siz şişiriyorsunuz. Gençler kol kola geziyor. Fatih Terim olur. TFF Başkanı olmanın şartları neler? Genel Kurul seçiyorsa mesele bitmiştir. Delegeler sağlıklı seçiyor. Siyaset sporun dışında olacak. Belli zaman içinde her şey yerli yetine oturacak. Her şeyi bozuk yapıyoruz sonra siyasete gidip ağlıyoruz. Biz 87 trilyon vergi ödedik. Vermeyenleri gidip sorun. Fenerbahçe vergisini açıklamasa bizi duman ederdiniz. Spor programları dedikodu yapıyor. Saygın bizi yönlendirecek program yapılmıyor.
 
“SOW NEDEN SORUN OLDU”
 
Türk çocuklar da oruç tutuyor o oynadı. Sow neden sorun oldu. Çalışmıyorsa oynamayacak. Hoca 13 bin metre koşacak diyor o 9 bin metre koşuyor. Bir gün gelecek bu ayrımlar ortadan kalkacak
 
Gazeteci: Ne zaman başkanım?
 
Aziz Yıldırım: Bugün başlayın
 
Gazeteci: Fatih Terim Galatasaray’a ceza verse ne olacak ?
 
Aziz Yıldırım: Bir şey olmaz. Medyadaki anlayış değişmeli
 
Gazeteci: Neden Volkan gelmiyor?
 
Aziz Yıldırım: Aleyhimize yazarsanız gelmez. Sizin kahve kavganızı izliyor insanlar.
 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim