• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Kim Kardashian'ın babası kadın oldu Vanity Fair de kapak yaptı!

Kim Kardashian'ın babası kadın oldu Vanity Fair de kapak yaptı!
Olimpik atlet ve ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın üvey babası Bruce Jenner, cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek kadın oldu. Caitlyn Jenner adını alan atlet, Vanity Fair'in kapağında yer aldı.

Daha önce verdiği bir röportajda cinsiyet değiştirme ameliyatı olmak istediğini açıklayan 65 yaşındaki olimpik atlet ve ABD ’li televizyon yıldızı Kim Kardashian’ın üvey babası Bruce Jenner, cinsiyet değiştirme ameliyatının ardından Vanity Fair’in kapağında yer aldı.

Annie Leibovitz’e Malibu’daki evinde poz veren Jenner, Twitter'dan yazdığı mesajda, "Bu kadar uzun bir mücadeleden sonra gerçek benliğimi yaşadığım için çok mutluyum. Dünyaya hoşgeldin Caitlyn. Onu/beni tanımanız için sabırsızlanıyorum" ifadesini kullandı. 

Vanity Fair’in fotoğrafı Twitter hesabından paylaşmasının ardından Caitlyn Jenner hakkında çok sayıda tweet atıldı.

Dünya çapında en çok konuşulan konu haline gelen derginin kapağında “Bana Caitlyn deyin” ifadesi yer aldı.

Buzz Bissinger'ın sorularını yanıtlayan Jenner’a destek verenler Twitter’da “CallMeCaitlyn” hashtag’iyle tweet’ler attı.

Jenner’ın dün akşam saatlerinde açtığı Twitter hesabı da 4 saat 3 dakikada 1 milyon takipçiye ulaşarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı’na girdi.

KIZLARINDAN DESTEK GELDİ

Kapağın yayınlanmasının ardından Jenner’ın kızlarından da destek gecikmedi. Jenner’ın üvey kızlarından Khloe Kardashian, Instagram’da kapağın fotoğrafını paylaşarak, “Daha fazla gurur duyamazdım! Caitlyn, sen güzelsin!” ifadesini kullandı.

Kim Kardashian, “Ne kadar güzel! Mutlu ol, gururlu ol, hayatı kendi yoluna göre yaşa!” yazarken, Jenner’ın kızı Kendall ise Vanity Fair çekiminin arka plan görüntülerini paylaştı.

EVLİLİKLERİNİ ANLATTI

Caitlyn Jenner dergiye verdiği söyleşide eski eşi Kris hakkında açıklamalarda bulundu. 23 yıllık evlilikleri boyunca eşinin kendisine kötü davrandığını ve kontrolcü olduğunu söyleyen Jenner, Kris’le boşanma nedenlerinin cinsiyet değiştirmekle bir ilgisi olmadığını belirtti.

Jenner, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İlk 15 yılda, parayı ben kazandığım için bana daha çok ihtiyacı olduğunu hissediyordum. Keeping Up With the Kardashians başladıktan sonra kendi parasını kazandı ve bana ihtiyacı kalmadı.

Bana karşı toleransı azaldı. Çoğu zaman iyi davranmıyordu. İnsanlar Kris’in bana nasıl kötü davrandığını görüyordu.”

ÜNLÜLERDEN DESTEK GELDİ

Öte yandan, sosyal medyada ünlüler de Caitlyn Jenner’a destek mesajları yazdı. Ellen DeGeneres, “Umudum, hepimizin Caitlyn Jenner kadar cesur olabilmesi” yazarken, Lady Gaga, “Caitlyn Jenner, hayatımızın bir parçası olduğun ve platformunu insanların zihinlerini değiştirmek amacıyla kullandığın için teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim