• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Kilis İcmal Gençlik Derneği Açıldı

Kilis İcmal Gençlik Derneği Açıldı
İcmal Gençlik Derneği Kilis İl Temsilciliği'nin açılışı, tertip edilen program ile birlikte yapıldı.

İcmal Gençlik Derneği Kilis İl Temsilciliği'nin açılışı, tertip edilen program ile birlikte yapıldı.

Açılış programına Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Eyercioğlu, BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar, Gazeteci-yazar Uğur Kepekçi, gençler ve vatandaşlar katıldı. Kilis İcmal Gençlik Derneği Başkanı Ahmet Benlioğlu'nun yaptığı açılış konuşması ile başlayan programda söz alan BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar, böylesine güzide eğitim yuvalarına şiddetle ihtiyaç duyulan bir zamandan geçildiğine dikkat çekerek, "Ekonomik kriz içerisinde olan ülkemizde gençlerin hiçbir bedel ödemeden sosyal faaliyetler içerisinde bulunacağı bir mekan kurdukları için Kilis İcmal Gençlik Derneği yetkililerini canı gönülden kutluyorum. Kilisli gençlerimize hayırlı olsun diyorum" diye konuştu.

GENÇLER EHLİ BEYİT TERBİYESİ ALMALIDIR

Türkiye'de gençliğin içine düştüğü kötü duruma işaret eden Gazeteci-yazar Uğur Kepekçi konuşmasında çeşitli tespitlerde bulundu. Kepekçi, "Hepimiz çok iyi biliyoruz ki gençlik su gibi akıyor. Gençlerin akıp gideceği o kadar kötü yollar var. Camiler dolup taşıyor. Umreye,hacca gidenler artıyor ama hiç kimsenin ahlakı düzelmiyor. İnsanlar güzelleşmiyor. Bu çok vahim bir durumdur" dedi.

İCMAL BİR MEKTEPTİR

Programda son konuşmacı olarak söz alan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Eyercioğlu ise "Allah, kullarının hepsini tek tek makam mevkisine bakmaksızın huzuruna alıp hesap soracak. Bu da bizlerin Allah katında ne kadar önemli olduğumuzun bir göstergesidir ancak sorumluluğumuz da büyüktür. İnsanların, kendisine gerçekten doğru yolu gösterecek, ona kulluk yolunda önderlik edecek bir lidere ihtiyacı vardır. İman ve insan davası temel sloganı olan İcmal gençliği, kulun kendi adına kazanılması prensibi ile hareket eder. Böyle bir öğretiye hiçbir yerde rastlamanız mümkün değildir. İcmal mektebi son nefesimize kadar ihtiyaç duyacağımız bir okuldur" diye konuştu

Kilis İcmal Gençlik Derneği Açıldı

Kilis İcmal Gençlik Derneği Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim