• BIST 9524.59
  • Altın 2492.517
  • Dolar 32.5097
  • Euro 34.7184
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Kilis Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı:

Kilis Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı:
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, personel bilgilendirme, değerlendirme ve koordinasyon toplantısında, "Her geçen gün güçlü kadromuzla...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, personel bilgilendirme, değerlendirme ve koordinasyon toplantısında, "Her geçen gün güçlü kadromuzla büyümeye devam ediyoruz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi toplantı salonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı nezaretinde gerçekleştirilen personel toplantısına, şube müdürleri, kadrolu memurlar, antrenörler, liderler, teknik personel ve hizmet alımı personelleri katıldı. Toplantının öncelikli gündem maddesi 2015 yılının genel bir değerlendirmesi oldu. Personeldeki genel durum ve performans, personel ilişkileri, iş ortamındaki verim ve tesislerin hizmet kalitesinin arttırılması açısından dikkat edilmesi gereken hususlar ele alındığı toplantıda konuşan İl Müdürü Arkaltı, yaklaşık beş yıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak birlikte görev yaptıklarını hatırlatarak, "Bu zaman zarfında aramıza katılan yeni arkadaşlarımız oldu. Her geçen gün güçlü kadromuzla büyümeye devam ediyoruz. En iyi şekilde Kilis'e hizmet vermeye devam ediyoruz. Geçen beş yıl içerisinde birçok kez toplantılar düzenledik ve eksiklerimizi görmeye çalıştık. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'ın, genç ve dinamik bir yapıdaki vizyon sahibi, çok büyük hedefleri olanlar için büyük yatırımlar, projeler düşündüğünü, gençlik çalışmalarına, spora ne kadar önem verdiğini hepimiz biliyoruz. Bizlerde bu amaç ve hedefler doğrultusunda kurmak istediğimiz sistemde huzurlu, birlik beraberlik içinde, planlı programlı verimli bir çalışma ortamı sağlayarak, en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz" dedi.

İl Müdürü Arkaltı, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Kilis'te vatandaşımıza, çocuğumuza, gencimize yediden yetmişe tüm halkımıza spor anlamında daha faydalı nasıl olabiliriz daha güzel hizmeti nasıl sunabiliriz, kaliteyi nasıl arttırabiliriz gibi sorularımıza bu tür toplantılarımızda sıkça yer vererek çözümler arayacağız. Kilis'e spor ve tesis anlamında daha büyük hizmetler vermek için ele ele vererek çalışmalarımıza ve projelerimize aralıksız olarak sizlerinde desteğiyle devam edeceğiz" diye konuştu.

Toplantı, görüş ve önerilerin dinlenmesinin ardından son buldu.

Kilis Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı:

Kilis Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim