• BIST 9120.29
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Kılıçdaroğlu'ndan operasyona çok sert tepki!

Kılıçdaroğlu'ndan operasyona çok sert tepki!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu emniyet mensuplarına yönelik operasyon için çok sert açıklamalar yaptı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Emniyetteki 2. dalga operasyonunu değerlendirdi. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle;

PARELEL SÖYLEMİNE KARGALAR GÜLER!

Ben Türkiye'de yaşıyorum buradaki olayları görüyorum eğer bir paralel devlet varsa bunun bir numaralı sorumlusu bu ülkeyi yöneten kişidir. Herhalde biz ülkeyi yönetmiyoruz. Paralel devletin 12 yıldır siz nasıl farkına varmazsınız? Defalarca ama defalarca uyarıldı. Yargı konusunda diğer konularda uyarıldı. Her seferinde onun parti sözcüsü Hüseyin Çelik'in ifadesiyle söyleyim, "Paralel devlet söylemine kargalar bile güler" dediler. Ben söylemiyorum. Bu iktidarın sözcüsü söylüyor bunu.

SEN ALDIĞIN RÜŞVETİN HESABINI VERECEKSİN ERDOĞAN

Şimdi yeni uyanmış diyor ki, "paralel devlet" var. Ne zamandan sonra? 17 Aralık, 25 Aralık rüşvet operasyonlarından sonra... Sen aldığın rüşvetin hesabını vereceksin Recep Tayyip Erdoğan! Kaçamazsın bu ülkeden! Nereye gidersen git, bunun hesabını soracağız. Tüyü bitmemiş yetimin hesabını sormak benim boynumun borcudur. O sanıyor ki seçimlerden sonra belli yerlere geleceğim, gelmek için çaba harcayacağım ve bunları unutturacağım. Her kuruşun hesabını sormak benim boynumun borcudur. Nereye gidersen git, kaçamazsın! Kaçamazsın!


MİLLETİN ANASINI BELLEYENLERİN ADAYI DEMEK LAZIM

Erdoğan'ın kampanyasına maddi destek talebinin sorulması üzerine, "Erdoğan bu desteği neden istiyor acaba? Erdoğan'ın dünya kadar parası var, sıfırlayamadığı dolarları var, avroları var, Türk liraları var... Milletin anasını belleyen işadamları var. Onlarla beraber yola çıkmadı mı? Çıktı... Yazmış oraya.. 'Milletin adayı!'... Bir şeyi atlamışlar herhalde afişe sığmadığı için. 'Milletin anasını belleyenlerin adayı' demek lazım Recep Tayyip Erdoğan için. Doğru mudur, doğrudur. Gerçek midir, gerçektir. Milletle ne ilgisi var bunun. Haram lokma yiyeceksin, rüşvet alacaksın, adın bütün dünyada hırsıza çıkacak ve diyeceksin ki ben milletin adayıyım. Kimse kusura bakmasın bu millet hırsız değil. Hırsız olanlar başkaları. Kendileri baksın aynaya hırsız olanı göreceklerdir.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim