• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Samsun’da konuşuyor.
Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satırbaşları   
 
Sosyo ekonomik gelişmede Samsun ilk 5 içindeydi. Şimdi 32. sırada. Her Samsunlu kendine sorsun. Ben AKP’ye oy verdim AKP beni 32. Sıraya düşürdü. Elinizi vicdanınıza koyun ona göre oy verdi. Samsun’un 11 milletvekili vardı, dokuza düştü. Neden Samsun göç veriyor. Çünkü Samsunlu gençlerimi işsiz. Büktün gençlere sesleniyorum, Samsun’u yeniden mi ayağa kaldırmak istiyorsunuz, gelişmiş bir kent haline mi getirmek istiyorsunuz. Adres belli, adres CHP’dir, halk partisidir halkın partisidir. Samsun’u yerelde CHP’ye verin o belediye başkanlarımız size hesap vermeyi namuslu bir görev kabul edeceklerdir. 
 
KILIÇDAROĞLU’NUN AÇIKLAMALARI DEVAM EDİYOR
 
Son haftada yaşananları gördük hep beraber tanık olduk, hala tanık olmaya devam ediyoruz. Bu ülkenin polisi, bu ülkenin savcısı yani bu milletin polisi, savcısı hırsızları yakalamaya çalışıyor, rüşvet verenleri çalışıyor. Siyasi iktidar ne yapıyor. Bırakmış hırsızları savcının ve polisin peşinde. Aman hırsızı yakalama diyor. 
 
HIRSIZI KORUYORLAR
 
Bunlar kul hakkı yedirtmeyeceğiz diye iktidara geldiler, şuanda kul hakkı yiyor ve hırsızları koruyorlar.  
 
Efendim aramızdaki kirli olanları ayıkladık diyor. Peki bu operasyon olmasaydı o kirlileri görebilecek miydik? Demek ki o kirliler senin yanındaydı onları koruyordun ve onları Bakanlar Kurulu’na kadar taşıdın sen.
İstediğiniz kadar bağırın hırsız var diye onların kulakları sağır. Para var diye bağırın hemen koşarlar. 
 
GÜNAH OLDUĞUNUN FARKINDALAR MI ACABA?
 
Madem bunlar kirliydi, sen bunlarla yollarını ayırdı. Hala neden savunuyorsun bunları. Sokak sokak savunuyor. Onu alkışlayanlar kul hakkı yemenin ne büyük günah olduğunun farkındalar mı acaba
Bütün yurttaşlarımı Adalet Ve kalkınma Partisi’ne oy veren yurttaşlarımın tamamına sesleniyorum. Temiz siyaset istiyorsanız yeri belli adı Halk adresi Halk partisi. Diyor ki efendim benim çocuklarım ailelerim bir arya geldiler vakıf kurdular yurt yapacaklar. Ona itiraz eden var mı. Şuna itiraz ediyoruz. Yurt yapabilirsin eyvallah. O vakfa paralar nereden geliyor. Rüşvet parası olarak geliyorsa asıl ona itiraz ediyoruz.
 
HESABINI SORACAK
 
İhale veriyorsun rüşveti de götür  vakfa yatır diyorsun. Kim o vakfın sahibi, çocukları ve yandaşları. Bu millet bunu yutacak mı? Yutmayacak hesabını soracak. 
 
Herkesin evinde para olur herkesin evinde para olur diyor. Sizin evinizde 4.54 milyon dolar  var mı. Yoksa kusura bakmayın bir işe yaramıyorsunuz demektir. Bu salonda ne işiniz var. Ya banka müdürü parayı nereye yatırır. Dürüstse  parayı bankaya yatırır. Hırsızlık yaptıysa koyamaz. Kimi güvencesinde ayakkabı kutusuna koyuyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın güvencesi.
 
ERDOĞAN'IN GÜVENCESİ
 
Eskiden hırsızlık olunca polis gelir suçluları alır götürürdü. Buradan bütün polis kardeşlerime sesleniyorum. Sakın ola ki iktidarın polisi olmayın. Sizin aylıklarını bu ülkenin 76 milyonu ödüyor. Halkın polisi olun. Polisin şerefi onun görevidir.
 
Cumhuriyet Savcılarına sesleniyorum. Bakın hiçbir kamu görevlisinin isminin önünde cumhuriyet unvanı yoktur. İktidarın savcısı olursanız hesabını sormak benim görevimdir. Sanmasınlar bu devran böyle gidecek. O zaman hep beraber hesabını soracağız. Bütün anneneler sesleniyorum, Karadeniz’in yiğit kadınlarına sesleniyorum, Çocuğunuz işsizse bilin ki sebebi bunlardır, oğlunu atama bekliyor ve atanamıyorsa bilin ki sebebi bunlardır. 
 
DOYMUYORSUNUZ
 
Başbakan yolsuzluk yapanları koruyor. Demek ki Başbakan ülkenin değil yolsuzluk yapanların Başbakanı.  Benim anlamadığım şey şu. Ne oldu da size de milyarları götürüyor hala doymuyorsunuz.  Bir çağrı yaptım. 4 bakan siyaseti girdikleri gün mal varlıkları nedir. Siyaseti bıraktıkları gün mal varlıkları nedir. Çık adam gibi adamsan açıkla. Açıklayamaz.
 
www.istanbulhaber.com
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim