• BIST 9060.78
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Twitter tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Twitter tepkisi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir mitinginde partililere seslandı.

İzmir mitinginde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter yasağına değindi. Kılıçdaroğlu, "Twitter'a yasak getirdiler. Gençler size sesleniyorum. Twitter'ı en çok siz kullanıyorsunuz. 140 karakterden korkan Başbakan yarattınız ne diyeyim size. Sizin düşüncenizden korkan Başbakan yarattınız. Yasak getirdi. O yasak gençlere söktü mü?" dedi.

‘Kemal Başbakan’ sloganlarıyla karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu ‘İnşallah o da olacak. İlk adım 30 Mart. 30 Mart’ta yerel iktidarı alacağız ve haramilerin iktidarını söz veriyorum yıkacağız’ dedi.

İşte Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları:

"İNSAN SEVGİSİ OLSA 15 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU YUHALATMAZ"

Böyle slogan atarsanız gider patentini alır, sizden üstüne para alır. Onda para sevgisi var, insan sevgisi yok. İnsan sevgisi olsa 15 yaşındaki çocuğu miting meydanlarında yuhalatmaz. Hanımlar süpürgeyi alın, haramilerin iktidarını süpürün.

"İÇİNİZDE KONYA’DAN GELEN VAR MI?"

İçinizde Konya’dan gelen var mı otobüslerle? Yok mu? Garip bir durum. Ankara’dan gelen var mı? Yok mu. Hepiniz İzmirlisiniz. Recep’in haline üzülüyorum. Malı götürdü, kaçmaya çalışacak. İzmir’e söz, CHP iktidarında nereye kaçarsa kaçsın getireceğim ve hesabını soracağım.

"NEDEN SINAV SORULARI AÇIKLANMIYOR"

İlk kez şimdi sınav sorularının açıklanması yasaklanıyor. Neden? Eğer iktidar şaibeli olursa onun yaptığı sınavlar da şaibeli olur. Eğer iktidar şaibeli olursa 76 milyonun ödediği vergilerin hesabını bilemeyiz.

"MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİSİNİZ"

Bu seçimlerde 2,5 milyon gencimiz ilk kez oy kullanacak. Siz sadece benim değil bu ülkenin onurusunuz. Siz Mustafa Kemal’in askerlerisiniz. Bir diktatöre siz diz çöktürdünüz. O yüzden size her zaman şükran borçluyum.

"GEZİ’Yİ UNUTMADIK"

Gezi eylemlerini unutmadık. Ne pahasına olursa olsun o mücadelelerinde başarı sağladılar. Zaten Gezi’den sonra da hiçbir zaman çarkı tutmadı. Bozulmadı. Kendi kendisiyle bile kavga ediyor. Provokasyonlara gelemyeceğiz. Sağduyulu, sorumlu bir yurttaş olarak demokrasi için sandığa gideceğiz. Onun provokasyonlarına asla gelmeyeceğiz.  İktidardan gitmemek için her türlü yolu deneyebilir.

"BUGÜN MANSUR YAVAŞ’A SALDIRDILAR"

Bugün Ankara’da Büyükşehir Belediye Başkanımız saldırıya uğruyor. Ne dedi başkan adayımız: ‘İsmet İnönü namuslular en az namussuzlar kadar cesur olacak.’ Bizi korkutacaklarını sanıyorlar. Bu CHP 7 düvele karşı mücadele etmiş Kuvayi Milliye’nin merkeziyiz. Biz barıştan, konuşan Türkiye’den yanayız.

"140 KARAKTERDEN KORKAN BAŞBAKAN YARATTINIZ"

Twitter’a yasak getirdiler. Twitter’ı en çok gençler kullanıyor. Kaç karakter? 140. 140 karakterden korkan bir başbakan yarattınız.

"O ZATA NE MAL OLDUĞUNU GÖSTERDİ"

S,iz hiç ayakkabı kutusundan korkan Başbakan gördünüz mü? Bir kadınımız ayakkabı kutusu gösterdi. Polisler gidip yakaladı Başbakan’a hakaret diye. O zata ne mal olduğunu gösterdi. Ona da şükran borçluyum.

"YASAK GENÇLERE SÖKTÜ MÜ?"

Ben ona bir unvan veriyorum. Sıradan bir çalan değil Başçalan. Onun ünvanını artık bütün dünya biliyor. Siz hiç "Facebook’u kapatacağım, Twitter’ı kapatacağım, baş belasıdır" diyen bir siyasetçi gördünüz mü? Türkiye’de var. Adam bizi dünyaya rezil etti.
O yasak gençlere söktü mü? Gençler yasağı dinledi mi? Yasak size işlemez. Siz zaten doğruların peşindesiniz. Siz zaten mücadele edersiniz.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim