• BIST 9039.77
  • Altın 2298.627
  • Dolar 32.3159
  • Euro 35.1084
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Kılıçdaroğluna Bir Tepkide Ömeroğlu’ndan Geldi

Kılıçdaroğluna Bir Tepkide Ömeroğlu’ndan Geldi
AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı'da Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı'da Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

CHP Genel kurulunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bir suç duyurusu da Ak Parti Palandöken İlçe Teşkilatından geldi.

Bugün 100 kişiyi aşkın teşkilat mensubu ve üyeleri ile birlikte Erzurum Adliyesine gelen Ömeroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili suç duyurusunu savcılığa iletti.

Ömeroğlu, yapılan suç duyurusunun ardından teşkilatı mensupları ile birlikte Erzurum Adliye binası önünde bir de basın açıklaması yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel kurul toplantısında, rakiplerinin çekilmesinden de cesaret alarak ve adeta gaza gelerek siyasi konuşma üslubunun dışına çıktığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiğini dile getiren Ömeroğlu, "Siyasi ahlak dışı söylem geliştiren ve Dava Liderimiz, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız hakkında çirkin ifadeleri ağzına alan CHP'nin Genel Müdürü hakkında suç duyurusunda bulunmak için burada bulunuyoruz." dedi.

Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu sözlerine şöyle devam etti; "CHP'nin genel müdürü kendisini o koltuğa getiren bu milletin milli ve manevi değerlerinin yanı sıra ahlaki değerlerini de unutmuş olsa gerek ki, Cumhurbaşkanımız ile ilgili üslupsuzca açıklamalarda bulunmuştur. Cumhurbaşkanımız ile ilgili yapmış olduğu bu üslupsuz açıklamalar ilk değildir. Daha önceleri de benzer ifadeleri defalarca bulunmuş ve bizler de buna karşılık olarak üzerimize düşeni yapmış ve kendisi ile ilgili gerekli suç duyurularında bulunmuşuzdur.

Bizler Ak Parti Teşkilatları olarak her zaman ilkeli ve ahlaklı siyaseti öngörmüş, siyasi hayatımızı buna göre belirlemiş ve toplumumuza da bunu aşılamaya çalışmışızdır.

Ak Parti Teşkilatlarının ortaya koyduğu bu ilkeli ve ahlaklı siyaset partimizi her seferinde yüceltmiş ve en son yapılan genel seçimlerde partimizi %49,5 lik bir oy ile yine zirveye taşımıştır.

Bu gün burada yapmış olduğumuz suç duyurusu, sadece bir siyasi partinin kurucu genel başkanına sahip olması olarak değil de milletin iradesine sahip olma girişimi olarak değerlendirilmelidir.

Çünkü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu toplumun %52'sinin oyunu almış bir Cumhurbaşkanımız vardır. Bu sebeple Kılıçtaroğlu, Cumhurbaşkanımıza karşı gerçekleştirdiği hakaret ile sadece bir kişiye değil, toplumumuzun tamamına hakaret etmiştir. Dolayısı ile Cumhurbaşkanımıza ve milletimize karşı sarf etmiş olduğu çirkin ifadeleri kendisine iade ediyoruz.

Bununla ilgili olarak da suç duyurusunda bulunuyor ve kamuoyu vicdanı önünde yüce Türk mahkemelerince cezalandırılmasını ümit ediyoruz.

Yaptığımız bu suç duyurusunun takipçisi olacağımızı ve adaletin tecelli edeceğinden emin olduğumuzu bildiririz.

Bundan sonraki süreçte bizlerde Ak Parti teşkilatları olarak bundan önce davamıza, liderimize ve büyüklerimize nasıl bağlı kaldı isek, bundan sonraki tüm aşamalarda da aynı bağlılığı gösterecek, ilkeli ve ahlaklı siyaset ile yolumuza devam edeceğiz."

Kılıçdaroğluna Bir Tepkide Ömeroğlu’ndan Geldi

Kılıçdaroğluna Bir Tepkide Ömeroğlu’ndan Geldi

Kılıçdaroğluna Bir Tepkide Ömeroğlu’ndan Geldi

Kılıçdaroğluna Bir Tepkide Ömeroğlu’ndan Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim