• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Kılıçdaroğlu: Kur'an-ı Kerim'le dalga geçilir mi?

Kılıçdaroğlu: Kur'an-ı Kerim'le dalga geçilir mi?
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Tokat'ta Egemen Bağış'ın ses kaydı ile ilgili Başbakan Erdoğan'a yüklendi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları

Bu başçalan Kuran'ı Kerim'le dalga geçen bakan hakkında bir şey yaptı mı? Bir şey söyledi mi?

Öyleyse hesabını sandıkta biz soracağız.

Bakanların fezlekeleri meclise geldi. Ama gizlediler. Peki vekiller nasıl oy kullanacak. Ama işte açıklamadılar ve gizlediler. Ama siz ses kayıtlarını dinlediniz. Sabahın sekizinde Başbakanlık koltuğunda oturan zat oğluna telefon açıyor. Oğlum şu bakanların çocuklarının evinde arama yapılıyor dikkatli ol diyor. Bilal oğlan yeni uyanmış. Babacım bir daha tekrar eder misin diyor. Şu bakanların çocuklarının evlerinde arama yapılıyor. Elindeki paraları sıfırla diyor... Ama biliyor ki Bilal oğlan tek başına yapamaz. Sana kardeşim Sümeyye'yi gönderiyorum. Enişteni amcanı teyzeni çağır beraber paraları sıfırlayın diyor. Ertesi gün saat 10.58'de telefon ediyor. Oğlum diyor paraları sıfırladınız mı? Ne kadar kaldı diyor oğlum. 30 milyon avro kaldı babacım. Tokat'ın vicdanına sesleniyorum. Yürekli Tokatlılar kul hakkı yemeyen Tokatlılar sizin vicdanınıza sesleniyorum nasıl olurda bir Başbakan'ın oğlunun evinde paralar dağıtıldıktan sonra ertesi gün 30 milyon avro kalır. Sizin vicdanınıza sesleniyorum. Bu para helal para mı haram para mı? Vallahi de billahi de haram para. Bakın yemin içiyorum. Vallahi de billahi de haram para... Eğer helal para olsaydı götürürdü bankaya yatırırdı. Niye yatırmıyorsun? Efendim Bankalar faiz veriyor ben faize karşıyım. O zaman götür katılım bankasına yatır. Yatırıyor mu? Bakın sevgili Tokatlılar. Dedi ki bunlar montajdır. Kendisine çağrı yaptım. Montajsa TİB'in kayıtlarını açıkla. Çünkü 76 milyon yurttaşın konuşmalarını orası izliyor. Açıkladı mı? Niye açıklamıyor? Çünkü doğru... O da biliyor doğru olduğunu. Eğer kendine güveniyorsan ses kayıtlarını al ister ABD'ye ister Japonya'ya nereye istiyorsan gönder rapor al. Desinler ki bunlar montajdır. Biz de diyelim ki başbakana haksızlık yapıldı. Gönderebilir mi? Gönderemez çünkü doğru. Yüzde yüz doğru. 

Geçen gün Sümeyye'nin hangi tarifeli uçakla hangi koltukta oturarak İstanbul'a gittiğini açıkladık. Hangi saat hangi dakika hangi saniye kiminle ne kadar konuştuğunu açıkladık. Sesi çıkıyor mu? Ben kendisine soru soruyorum. Bir bakanın koluna 700 bin liralık saati paralel devleti mi taktı... İki... Senin oğlunun evine 1 milyar dolar parayı paralel devlet mi koydu? 3... O bakanların çocuklarının yatak odalarına boy boy kasaları paralel devlet mi koydu? Gene ses yok...4... O bakanların çocuklarının yatak odalarına para sayma makinelerini paralel devlet mi koydu? O kasaların içinde milyon dolarları paralel devlet mi koydu? Gene ses yok... Ha bire tutturmuş paralel devlet.. .Milletin kafasını karıştırmak istiyor. Temiz adamsan namuslu adamsan ar damarın varsa istifa edersin mahkemeye gidersin aklanır gelirsin başımın üstünde yerin var o zaman... Ama mahkemeye korkar gidemez. Ne diyordu ben yürütme organının başıyım diyordu. Ben senin neler yürüttüğünü çok iyi biliyorum. 

Bunun daha bakanları da var... Fezlekeleri gizliyorlar. Ama biz açıklıyoruz. İstedikleri kadar gizlesinler. 

Zafer Çağlayan vallahi tam çağlamış adam. 28 defada 52 milyon dolar rüşvet... Bu rüşvetin içine 700 bin liralık kol saati dahil değil. Bir de haram parayla umre yapıyor. O da dahil değil. Bütün mütedeyyin insanların vicdanına sesleniyorum. Haram parayla umreye gidilir mi? Kur'anı Kerim'le dalga geçilir mi?

Diğer bakan Muammer Güler.. Hani oğluna sabah telefon açıyor. Babacım diyor polisler bastı. Evde ne var oğlum diyor. Babacım sen biliyorsun. Bir kaç kuruş var diyor... Evladım kaç lira diyor? Bir trilyon civarında babacım diyor... 

Ben AK Parti’ye oy veren yurttaşları eleştirmiyorum bunu ayırmamız lazm ben hükümeti eleştiriyorum. Meclis’teki AKP milletvekillerini de eleştirmiyorum çünkü vatandaş bunlara inandı gitti oy verdi.

17 Aralık bizim tarihimizde çok önemli bir gündür Şeb- i Arus günü o gün bunları maskeleri ortaya çıktı… Vatandaşı din iman edebiyatı yaparak kandırdılar. Aile boyu malı götürdüler.

Sandığa gidip oyunuzu kullanın ama lütfen istirham ediyorum harama ortak olmayın doğrudan helalden yana oyunuzu kullanın.

Bazı vatandaşlarım benim cebimden para çıkmadı onlarda götürsün diyebilir ama o vatandaşa şunu söylüyorum sen dükkanını evini bir hırsıza teslim edebilir misin ee o zaman ülkeyi neden bir hırsıza teslim ediyorsun.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim