• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Kılıçdaroğlu Kocaeli'nde iftara katıldı

Kılıçdaroğlu Kocaeli'nde iftara katıldı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin Kartepe İlçe Örgütü tarafından düzenlenen itfar yemeğine katıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin Kartepe İlçe Örgütü tarafından düzenlenen itfar yemeğine katıldı. Kılıçdaroğlu; "Tek şey istiyorum; emin olun bu ülkede hepimiz huzur içerisinde yaşayalım istiyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kartepe İlçe Örgütü'nün Maşukiye'de düzenlediği iftar programına katıldı. İftara Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra iftara CHP Kocaeli milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Fatma Kaplan Hürriyet, parti meclis üyeleri, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Sevim Korkmaz Pekyörür, il yöneticileri, tüm ilçe başkanları, ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve partililer katıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, "Bugün Kocaeli'nin gündemini meşgul eden bir konu vardı. Bu karar tamamen siyasi bir karardır. Sefa Sirmen, belediye başkanlığından çok büyük işlere imza atmıştır. Körfezin eski halini de, şimdiki halini de biliyorum. Deprem döneminde yaptığı katkıları çok iyi biliyorum. Bizzat kendim gözlemledim. Bugün İzmit'te vatandaşlarımız temiz su içiyorlarsa bunda en büyük katkı Sefa Sirmen'indir. Yuvacık Barajı için çok büyük mücadelelerde bulunmuştu hepimiz biliyoruz. Kente doğalgazı ilk o getirmiştir. Hava kirliğinin önüne geçmiştir. Bu karar için çok üzüldük" ifadelerini kullandı.

TEK ŞEY İSTİYORUM: HUZUR İÇİNDE YAŞAYALIM

Kılıçdaroğlu son olarak, "Tek şey istiyorum; emin olun bu ülkede hepimiz huzur içerisinde yaşayalım istiyorum. Tek birşey istiyorum; radyoyu ve TV'yi açtığımız zaman içimizi karartan haberlerin olmadığı bir Türkiye hayal ediyorum. Tek bir şey istiyorum; akşam sofrasına huzur içinde oturmalıyız. Tanımadığımız insanlara bile selam vermeliyiz. Kardeşliğin, barışın dostluğun olduğu bir Türkiye istiyoruz" şeklinde konuştu.Cihan

Kılıçdaroğlu Kocaeli'nde iftara katıldı

Kılıçdaroğlu Kocaeli'nde iftara katıldı

Kılıçdaroğlu Kocaeli'nde iftara katıldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim