• BIST 9547.23
  • Altın 2489.838
  • Dolar 32.5053
  • Euro 34.7605
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı Facebook ile vurdu!

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı Facebook ile vurdu!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu Ordu'da seçim konuşması için toplanan seçmenlere seçim meydanından seslendi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Ordu'da seçim konuşması için toplanan seçmenlere seçim meydanından seslendi. Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın "gerekirse Facebook'u, Youtube'u kapatırız" açıklamasına, "Bu memlekette CHP var, diktatörce konuşmasın, kapattırmayız" diye yanıt verdi.

İlk öğrendiğim türkü Ordu'nun Dereleri'idi. En küçük kardeşim bir Ordulu ile evli yani biz akrabayız.

Fındık üreticisi 10 yıl önce don faciasında ödenmesi gereken ama 10 yıldır alamadığı parayı vereceğiz biz. Parayı kaynağı nereden bulacaksın diyorlar. Türkiye Cumhuriyeti zengin bir ülkedir. Ama namuslu siyasetçimiz azdır. Temel sorunumuz da budur zaten. 17 aralık operasyonunda, Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk operasyonunda söz konusu para 247 katirilyon eski parayla. Size sözüm. Ordu'dan bütün türkiye'deki esnafa, çiftçiye, memura, işçiye sözüm. Onları mutlaka yargılayacağız, bu parayı alacağız ve halka dağıtacağız. Kaçarız kurtuluruz diye düşünüyor olabilirler. Dünyanın neresine giderse gitsin alıp getirecek, burada yargılayacağım. Kul hakkı yiyenden hesap soracağım.

Tek güvencem sizsiniz, bu ülkenin halkı. Beraber mücadele edeceğiz, sorunu beraber çözeceğiz. Doğrudan gelir desteğini kesecek diye propaganda yapıyorlar. Niye keselim. Yolsuzluk olmayacak, onun için arttıracağız. 

Yardımları arttıracağım, hiç endişe etmeyin. Çünkü yolsuzlukların hortumunu keseceğim. Vatandaşa hizmet bizim görevimiz niye keseyim. Bu yalanlara inanmayın. Bir şeye inanın, CHP iktidarında yolsuzluk yapanın üstüne gidecek hesap soracağım. Kul hakkı yenmeyecek CHP iktidarında.

Bir yanda vatan evlatları var, diğer yanda ülkeyi soyan bakan evlatları. oyunuzu vatan evlatlarından yana kullanın istiyorum ben. Başka birşey istemiyorum. 

Bu iktidar sizi kandırdı. Sizin oyunuzu aldı sizi soydu, amcasını, çocuklarını, dayısını zengin etti. Kendisi zengin oldu ama esnafa kulaklarını tıkadı bu iktidar. Doğrudan yana, namustan, alınterinden yana, kul hakkı yemeyenlerden yana kullanın oyunuzu. Elinizi vicdanınıza koyun oyunuzu öyle kullanın. Başka bir şey söylemeyeceğim.

Kefenin cebi yok. Devlet sana iki tane uçak vermiş, altına kırmızı plakalı otomobil vermiş. TC'nin başbakanlık koltuğunda bir şaibeli isim olamaz, oturamaz. Böyle işaret yapıyor ara ara... 4 bakan bir başçalan... Bunlar niye böyle çünkü 4 bakan başçalanı korusun diye...

Bunlar montaj diyor. Erdoğan Bayraktar'ın söylediği de mi montaj. Senin bakanın söylüyor. Eski TOKİ başkanın söylüyor. Hala montaj diyor. Bu söylediğim bir adamın hikayesi. Gelelim bir hükümetin hikayesine...

Elleri görelim denildi az önce. Aman bir daha demeyelim. Herkes cebine dikkat etsin. Aramızda hırsızlar olabilir. Cebinizdeki el başçalanın olabilir.

Aranızda başı açık da başı kapalı da pek çok hanım kardeşimiz var. Açık söyleyeyim. Başı örtülü kızlarımızın üniversiteye gitmesini sağlayan benim. Gider mi dediler gider dedim. Mecliste baş örtüsü siyaseti yapılmasını engelledik böylece. Benim istediğim her kadın huzur içinde olsun. Huzur içinde yaşasın. Eğer bir evde işsiz bir çocuk varsa o evde huzur yoktur. Anne baba çocuğum ne zaman iş bulacak diye düşünür. yolsuzluğun, hırsızlığın olduğu yerde bunlar olmaz. Benim sözüm var. Benim çocuğum iş bulsun değil, herkesin çocuğu iş bulsun mücadelesi vermek zorundayız. Bu mücadeleyi verirsek ülkemizi büyütür güzelleştiririz. Her evde tencere kanyanayavak ki barış ve huzur gelsin.

Dün bu adam Facebook'u kapatacağız demiş. Gençler size söylüyorum: Kapatabilir mi? Kapatamaz. Diktatörce konuşur ama konuştuğu ile kalır. Çünkü bu memlekette CHP var. Neymiş orada hoşuna gitmeyen haberler çıkıyormuş.  O zaman oğlunu alıp bu işlerin içine sokmayacaksın. Ben o çocuklara acıyorum.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim