• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi Ve Cumhuriyet Gazetesi’nin 23 Nisan Resepsiyonuna Katıldı

Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi Ve Cumhuriyet Gazetesi’nin 23 Nisan Resepsiyonuna Katıldı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi ile Cumhuriyet Gazetesi'nin düzenlediği 23 Nisan Resepsiyonu'na katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi ile Cumhuriyet Gazetesi'nin düzenlediği 23 Nisan Resepsiyonu'na katıldı. MHP'li Sinan Oğan, genel başkan seçilmesi halinde diğer adaylarla birlikte çalışacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi ile Cumhuriyet Gazetesi'nin birlikte düzenlediği 23 Nisan Resepsiyonu'na katıldı. Hilton Otel'de düzenlenen resepsiyona CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, MHP'li Sinan Oğan, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve çok sayıda davetli katıldı.

Resepsiyonda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve MHP'li Sinan Oğan ile yan yana gelmedi. Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, Figen Yüksekdağ ve Sinan Oğan ile ayrı ayrı sohbet etti. Dündar'ın Yüksekdağ ile sohbeti sırasında, HDP Milletvekili Dilek Öcalan da bulundu.

"DİĞER GENEL BAŞKAN ADAYLARINI DA ETRAFIMIZDA TOPLAYIP İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ BAŞLATACAĞIZ"

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Oğan, MHP'deki kurultay süreciyle ilgili bilgiler verdi. Genel başkan seçilmesi durumunda, diğer adaylarla birlikte hareket edeceğini dile getiren Oğan, şunları ifade etti:

"15 Mayısta tüzük kurultayımızı yapacağız. Tüzük kurultayını yaptıktan sonra, 1 ay içerisinde genel başkanlık seçiminin yapılacağı kurultayımızı inşallah gerçekleştireceğiz. Ben delegelerin böyle bir karar alacağına inanıyorum. Allah nasip ederse, 15 Mayıstaki kurultaydan sonra yapacağımız genel başkan seçimli kurultayda rahatlıkla kazanacağımızı, diğer bütün aday arkadaşlarımızı da etrafımızda toplayarak işbirliği bilinci içerisinde, Başbuğumuzun da ifade ettiği gibi "ülkücü ülkücünün kardeşidir" şiarı altında iktidar yürüyüşümüzü başlatacağız. Biz eğer bugün başaramazsak, Milliyetçi Hareket Partisi'nde bir değişimi sağlayamazsak, bu defa Türkiye'de bir rejim sorunuyla karşı karşıya kalacağız. Milliyetçi Hareket Partisi'ni zayıflatmak, Milliyetçi Hareket Partisi'ni olası bir referandumda etkisiz kılmak, olası bir seçimde baraj altı bırakmak ve AK Parti'yi 400'ün üzerinde rejimi değiştirecek bir rejimle donatmak istiyorlar. Bu açıdan bizim kurultayımız sadece bizi ilgilendiren bir kurultay olmaktan çıkmış, MHP'nin kaderi Türkiye'nin kaderiyle eş değer hale gelmiştir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim