• BIST 9664.29
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Kılıçdaroğlu: Bilal ekmek yemez havyar yer!

Kılıçdaroğlu: Bilal ekmek yemez havyar yer!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Antalya mitinginde konuştu... Kılıçdaroğlu bir pankarta gönderme yaparak "Bilal Erdoğan ekmek yemez havyar yer" ifadelerini kullandı..

Antalyalılar vicdanınıza sesleniyorum. Bu ülkede para var. Bu ülkede herşey var. Denizimiz vr dağımız var ovamız var güneşimiz var sularımız var güzel insanlarımız var. Ama bu ülkede kanser gibi bir hücre daha var. Kirli siyaset... Size sözüm. CHP iktidarında o 247 katrilyon yolsuzluk parasını alıp halka vereceğim. Size vereceğim. O paralar sizin paralarınız.

Para yok diyorlar. Niye para yok! Para vatandaşa gelince yok size gelince var. Vatandaşa gelince zam yapmak zorundayız. Bizim iktidarımızda her kuruşun hesabını vereceğiz. 

AKP'ye oy veren saygıdeğer yurttaşlarıma sesleniyorum. Dünyanın hangi ülkesinde bir başbakanın oğlunun evinde dağıtıldıktan sonra 30 milyon avro kalır... Paranın tamamı 1 milyar avro civarında... Böyle bir tabloyu kabul ediyor musunuz? O halde 30 Mart'ta sandığa gideceğiz. Haramilerin iktidarını yıkıp halkın iktidarını kurmak için gideceğiz. Söz mü! Ben de söz veriyorum hesabını soracağım.

Diyor ki efendim bunlar montaj! Niye montaj olmadığını açıklayacağım. AKP'ye oy veren yurttaşlarım dinlesinler. Birincisi bu montaj dediği zaman şu çağrıyı yaptım. Montajsa TİB kayıtlarını açıkla. Çünkü 76 milyon insanın telefon kayıtları TİB tarafından kayda alınıyor. Açıkladı mı:? Niye açıklamıyorr? Çünkü doğru. Ben de biliyorum doğru. O da biliyor. Eğer montaj ise çok basit. Gönderirsein bu işin uzmanı firmalara.. Dersin ki bunlar montaj. Ben Başbakanım böyle bir töhmet altında kalamam. Lütfen bana bu raporu verin. Gönderdi mi? Niye göndermiyor? Çünkü o da biliyor ki bunlar doğru. Üç... 18 Nisan 2013... MİT başbakanın önüne üç sayfalık rapor koyuyor... Diyor ki Rıza Zarrab diye bir adam var... Dört bakanı satın almış. Eğer senin bakanlarınla Zarrab arasındaki ilişki ortaya çıkarsa hükümet yara alır. Bu başçalan bir şey yaptı mı? Sizin hakkınızda MİT böyle bir rapor verdi. Bu konuda dikkatli olmanız lazım diye uyarması lazım. Yaptı mı? Hayır. Devletin en stratejik kuruluşu uyarmış. Demek ki doğru. Balık baştan kokar! O çalarsa bakanlar bakanlar çalarsa genel müdürler çalar..

Bu konuşmalar medyaya yansıdıktan sonra bir açıklama yaptı. Dedi ki kriptolu telefonları da dinlemişler. Demek ki doğru olduğunu biliyor. Devlet sana kriptolu telefonu oğlunla paraları götür diye mi verdi yoksa devletin sırlarını koru diye mi!

Dün bir bakanları açıklama yaptı. Dediği şu ses kayıtlarını sızdıranları tespit ettik. Demek ki doğru..

Altıncısı... Dört bakandan biri çıktı... İstifa et ve deklarasyon yaz demişler ya. Ben niye istifa edeyim. Sen söyledin ben yaptım. Yolsuzlukla sen talimat verdin dedi. Şimdi soruyorum bu da mı montajdı acaba?

Türkiye'nin vicdanına sesleniyorum. Kul hakkı yemenin günah olduğunu bilen yurttaşlarıma sesleniyorum. Ayın 30'unda sandığa gideceksiniz. Güzel bir Türkiye istiyor musunuz? Temiz bir Türkiye istiyor musunuz? Haramdan yana olmayan bir Türkiye istiyor musunuz? Huzurlu bir Türkiye istiyor musunuz? Adres belli yer belli Halkın partisi CHP!

Devleti soyan çocuklarını zengin eden.. Haram paraya tamah eden bir başbakanın hikayesi bu... Yani Başçalan'ın hikayesi... 

Mısır'da Esma öldü. Hepimiz üzüldük. Bir insanın burnu dahi kanamasın. Hangi ülkenin yurttaşı olursa olsun. Biz yurtta barış dünyada barış isteriz. Esma için ağladı... Burak Can için ağladı mı? Berkin için ağladı mı? Polis memuru Ahmet için ağladı mı? Sormayacak mısınız? Sen de vicdan var mı arkadaş ya! Sen de vicdan var mı?

Berkin'in alamadığı ekmeği Bilal'e yedirmeyiz diye pankart var... Bilal zaten ekmek yemiyor... Havyar yiyor pasta yiyor... Ekmek bizim Berkinler için var... 

Bunların bir bakanı var Zafer Çağlayan... 28 seferde 52 milyon dolar götürmüş... Şimdi Antalya'nın vicdanına sesleniyorum... AKP'ye oy veren yurttaşlarım... Dünyanın hangi ülkesinde ekonomiden sorumlu bakan 28 seferde 52 milyon dolar para götürür. Sen diyorsan ki yapsın madem bakan götürsün. O zaman soruyorum sen evini dükkanını hırsıza teslim eder misin? Eğer etmiyorsan ülkeyi nasıl hırsıza teslim edeceksin! 

İçişleri Bakanı Muammer Güler... 10 Defada 10 milyon dolar götürmüş. Sabahın köründe evladını arayıp evde ne var diye soruyordu ya... Evladı bir kaç kuruş var diyordu... Ne kadar diyor 1 trilyon civarında babacığım diyordu... İnsanda biraz vicdan olur. Ahlak olur... Ahlak bütün dinlerin ortak paydasıdır. Ahlakı yüceltmek zorundayız. Ahlaklı insanı layık olduğu yere getirmeliyiz. 

Peygamberimiz "Yalanla iman bir arada olmaz" diyor... Ben defalarca söyledim Yalancıdan başbakan olur mu? Hırsızdan başbakan olur mu? Hem yalancı hem hırsızdan başbakan olur mu? Dünyanın her yerinde bu soruya "olmaz" derler...

Bunların bir bakanı daha var. Egemen Bağış... En mütevazi olanı bu... 3 seferde 1 buçuk milyon götürmüş... Sordum neden bu kadar az? Zarrab diyormuş ki ona paraları çikolata kutusunda 500 bin 500 bin götürün demiş. O da üç seferde 500 bin dolar almış...

Biz yeni bir çaba içine girmeliyiz. 24 saat çalışıyorum. 25 olsa emin olun o kadar çalışacağım. Ülkesini seven bayrağını seven vatanını seven herkesin çalışması lazım. Çalışmaya söz veriyor musunuz? İstediğim söz şu... Geçen seçimlerde AKP'ye oy veren bir yurttaşımızı ikna edin. Deyin ki artık harama ortak olmayın helale ortak olalım. Kirli siyasetten bu ülkeyi temizleyelim.. İkna etmeye söz veriyor musunuz? Emin olun Türkiye'yi değiştireceğiz. 

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim