• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 24 °C

Kılıçdaroğlu: AKP hırsız değil, Başçalan bir kişi...

Kılıçdaroğlu: AKP hırsız değil, Başçalan bir kişi...
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da konuşuyor...

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarında satırbaşları:

Yırtık ayakkabıyla siyasete girdi şimdi dünyanın en zengin başbakanlarından. Bunun hesabını soracak mıyız.

Nereye kaçarsa kaçsın size söz veriyorum, Türkiye'ye getirip hesabını soracağım.

AKP'ye hırsız demeyeceğiz orada düzgün insanlar da var. Başçalan bir kişi.

Bakın şimdi bakanlar ne kadar malı götürmüş, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan 28 seferde 52 milyon dolar götürmüş…

Çalınan 52 milyon dolar eğer mazotu 5 liradan alıyorsan sebebi işte budur. Ve bir şey daha söylüyorum Eğer AKP’ye hala oy verirseniz harama ortak olursunuz ya harama oy verin ya da helalden yana olun.

vicdanınız körelmediyse inancınız körelmediyse hala bu ülkenin geleceği için güzel günler istiyorsanız. Bir bakan’ın evindeki 1 trilyon olan paraya birkaç kuruş diyen bir adama hala oy verecekmisiniz. Bir adam dinden imandan söz ederse milletin dini duygularını istismar ederse herkes şunu iyi bilsin en büyük sahtekar onlardır işte…

Yolsuzluk yapan bakanı hiç Avrupa Birliği’ne alırlar mı? Bu bakan az götürmüş ama… 3 defa da toplam 1,5 milyon dolar götürmüş.. Bu fakir tabi 52 milyon doları görünce buna bişey denmiyor buna çikolata kutusu içinde götürmüşler parayı demek ki.. Bizim yayınladığımız ses kayıtlarını polisler engellemek istiyor. Bunu kaldırın diyor polis kardeşlerim buradan polis kardeşlerime sesleniyorum hırsızın polisi olmaz halkın polisi olur.

Siyasete girdiğim gün mal varlığımı internet sitesine koydum her mal varlığım benim alın terimle kazandığım paradır. Herkesin zengin olmasını para kazanmasını isterim bu hepimizin arzusudur. 1971 yılından bu yana Erdoğan’ın aldığı aylığın en iki katından fazlasını aldım benim mal varlığım temiz ortada onun malvarlığı sahte paraları evde saklıyor. Soruyorum bu başçalan’a bu milleti çalarken hiç mi vicdanın sızlamadı. Hadi seni anladık o çocukların günahı neydi.

http://www.istanbulhaber.com

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim