• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 26 °C

Kılıçdaroğlu 19 Projenin Kurdelesini Kesecek

Kılıçdaroğlu 19 Projenin Kurdelesini Kesecek
Muratpaşa Belediyesi; eğitim, sosyal hizmet, üretim, çevre ve yerel yönetim gibi ana başlıklarda toplam 19 projenin açılışını, 19 Mart Cumartesi günü...

Muratpaşa Belediyesi; eğitim, sosyal hizmet, üretim, çevre ve yerel yönetim gibi ana başlıklarda toplam 19 projenin açılışını, 19 Mart Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile gerçekleştirecek.

Muratpaşa Belediyesi 19 projesinin resmi açılışını 19 Mart 2016 Cumartesi saat 16.30'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile gerçekleştirecek. Eğitim, sosyal hizmet, üretim, çevre ve yerel yönetim gibi ana başlıklarda toplam 19 proje böylece start alacak. 19 Mart'ta yapılacak olan törende, Muratpaşa Belediyesi Heykel Atölyesi'nde yapılan ve belediye hizmet binası yanındaki alana konulacak Atatürk Anıtı da açılacak. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesi'ne tahsisi yapılan Şirinyalı Mahallesi'ndeki hizmet binası da, şehit aileleri ve gazilere teslim edilecek. Deneme üretimine başlayan, Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Üretim Tesisi, 35 dönümlük alan üzerinde kurulup, üretim kapasitesi arttırılan Park ve Bahçeler Müdürlüğü Bitki Üretim Tesisi, Ermenek, Doğuyaka ve Yeşilbahçe Mahalleleri'nde 3 park, Etiler ile Tarım Mahalleleri Muhtarevleri'nin de açılışı gerçekleştirilecek.

Açılışı yapılacak olan projeler arasında, 32 branşta 4 bin kursiyere hizmet sunan Mesleki Eğitim ve Sanat Toplulukları, 370 ilk ve ortaokul düzeyindeki öğrenciye, müfredata uygun eğitim desteği verilen Etüd Merkezi, amatör tiyatro grupları ve sanatsal üretimde bulunan vatandaşlara evsahipliği yapan Cep Sahne ile Dijital Kütüphane gibi Muratpaşa Belediyesi eğitim projeleri de bulunuyor. Muratpaşa Belediyesi'nin, günde yaklaşık 20 bin kişiye ulaşan sosyal yardım ağına; Toplumsal dayanışma ve paylaşım merkezi niteliğindeki Sosyal Yardım Merkezi, mahalle kültürü ve komşuluk ilişkilerini geliştirecek Komşuevi, 60 yaş ve üstü komşularımız için üçüncü Yaşlıevi (Gönül Bahçesi) ile engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla üniversite öğrencilerimize ücretsiz hizmet sunan 3 Halk Çamaşırhanesi de ekleniyor.

Kılıçdaroğlu 19 Projenin Kurdelesini Kesecek

Kılıçdaroğlu 19 Projenin Kurdelesini Kesecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim