• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kılıç İçin Çgc’de Tören Düzenlendi

Kılıç İçin Çgc’de Tören Düzenlendi
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürlüğü'nde görevli muhabir Abdulgafur Kılıç için Çukurova Gazeteciler...

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürlüğü'nde görevli muhabir Abdulgafur Kılıç için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) önünde tören düzenlendi.

Törende konuşan ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Abdulgafur Kılıç'ın Adana'da kendisini kısa bir sürede sevdirdiğini belirterek, "Kardeşimiz Adana'ya geleli çok olmadı ama kendisini çok çabuk sevdirdi. Hiç kimseyi kırmayan, incitmeyen çok değerli bir kardeşimizdi. Çok zamansız bir şekilde amansız bir hastalığa yakalandı, bizi boynu bükük bıraktı. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Anadolu Ajansı Bölge Müdür Vekili İsmail İçer ise "Abdulgafur kardeşim, sadece benim değil, yoldan geçen garibanın da kardeşiydi. Mükemmel insan tarif edilecekse bu kesinlikle Abdulgaffur arkadaşımız olurdu. Makamı cennet olsun" dedi.

Duaların ardından Asri Mezarlığı'na götürülen Abdulgafur Kılıç'ın cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verilmek üzere memleketi Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Aşağıköy Mahallesi'ne götürülecek.

Törene, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cumali Tülü, Basın İlan Kurumu Adana İl Müdürü Mehmet Feramuz Ayan, CHP İl Başkanı Ayhan Barut, Abdulgaffur Kılıç'ın mesai arkadaşları ve ailesi katıldı.

VALİ BÜYÜK'TEN TAZİYE MESAJI

Törene il dışında olması nedeniyle katılamayan Adana Valisi Mustafa Büyük ise yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Tedavi gördüğü Ç.Ü. Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi yoğun bakım ünitesinde günlerdir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Anadolu Ajansı Muhabiri Abdulgafur Kılıç'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. İl dışında bulunmam nedeniyle, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti önünde düzenlenen törene katılamamamdan dolayı ayrıca üzüldüğümü belirtiyor, merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Anadolu Ajansı çalışanlarına ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum."

Kılıç İçin Çgc’de Tören Düzenlendi

Kılıç İçin Çgc’de Tören Düzenlendi

Kılıç İçin Çgc’de Tören Düzenlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim