• BIST 8718.11
  • Altın 2243.58
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1468
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Kickboks Türkiye Şampiyonu Antalya’dan çıktı

Kickboks Türkiye Şampiyonu Antalya’dan çıktı
Antalya Cesuryürek Kulübü sporcuları 20-26 Temmuz tarihleri arasında Niğde'de gerçekleştirilen Türkiye Kicksboks Şampiyonası'nda 4'te 4 yaparak şampiyonaya...

Antalya Cesuryürek Kulübü sporcuları 20-26 Temmuz tarihleri arasında Niğde'de gerçekleştirilen Türkiye Kicksboks Şampiyonası'nda 4'te 4 yaparak şampiyonaya damga vurdu.

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan "Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Türkiye Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Kickboks Şampiyonası'na Antalya damgası vuruldu. Şampiyonaya 4 sporcu ile katılan Cesuryürek Spor Kulübü zorlu maçların ardından şampiyonayı firesiz olarak tamamladı. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi BESYO Spor Salonunda 65 ilden 3 bin 600 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonada kulüp sporcuları Zeliha Doğan, Tuncay Kaya, Zehra Doğan ve Sevgi Doğan şampiyonayı madalya ile tamamlayarak hem Antalya'yı sevince boğdular hem de Milli Takım seçmelerine katılma hakkı kazandılar.

4'te 4 yaptılar

Şampiyona'da 4 sporcu ile Antalya'yı temsil ettiklerini ve sporcularının çetin müsabakalar sonucunda 4'te 4 yaparak kürsüdeki yerlerini aldığını belirten antrenör Abdülkerim Cesur, "Şehit Ömer Halisdemir'in adının verildiği Türkiye Şampiyonası'nda sporcularım Zeliha Doğan, Tuncay Kaya, Zehra Doğan ve Sevgi Doğan birbirinden zorlu rakiplerle mücadele ettiler. 4 kişi katıldığımız şampiyonada zorlu maçlar sonunda sporcumu da kürsüye çıkarak başarılarını madalya ile taçlandırdılar. Bu başarının sonucu olarak da Mille Takım Seçmeleri'ne gitmeye hak kazandılar. Antrenörleri olarak verdiğim emeklerin karşılığında aldıkları madalyalar ile beni onore ettikleri için öğrencilerimi tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Ayrıca şampiyonaya giderken desteklerini esirgemeyen ve bizlere sponsor olan Metin Kaya, Ali Saçıkara, Emin Özbek, Ferit Alıptetrin ve Hatice Doğan'a da teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kickboks Türkiye Şampiyonu Antalya’dan çıktı

Kickboks Türkiye Şampiyonu Antalya’dan çıktı

Kickboks Türkiye Şampiyonu Antalya’dan çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim