• BIST 9708.74
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 27 °C

Kıbrıs Gazılerınden Kıbrıs’a Çıkartma

Kıbrıs Gazılerınden Kıbrıs’a Çıkartma
Geçtiğimiz hafta Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu program ile 45 Kıbrıs gazisi, savaştıkları toprakları gezdiler.

Geçtiğimiz hafta Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu program ile 45 Kıbrıs gazisi, savaştıkları toprakları gezdiler.

Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu proje ile 45 Kıbrıs gazisi 41 yıl önce savaştıkları toprakları gezdi. 3 gün süren Kıbrıs gezisine Şehzadeler Belediye Başkan yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş, Başkan Danışmanı Haşim Yener Bilir, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şener Tarım ve 45 Kıbrıs gazisi katıldı. Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu projeden ötürü Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik" e teşekkür eden Manisa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şener Tarım " 41 yıl önce savaştığımız bu topraklara bu gün Şehzadeler Belediyemizin düzenlemiş odluğu bu proje ile 45 yıl sonra yeniden gelme fırsatımız oldu. Bizlere bu imkânı sağlayan Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik" e çok teşekkür ediyorum" dedi. 3 gün süren Kıbrıs gezisi esnasında Kıbrıs gazileri, uzman rehberler eşliğinde Karaoğlanlı Şehitliği, Boğaz Şehitliği, Lefkoşe Barbalık Müzesi, Murat Ağa Sandallar Şehitliği, Kapalı Maraş gezisi, Güzelyurt, Cengiz Topel Uçak anıtı ve turistik mekânları gezme fırsatı buldular.

"GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Şehzadeler Belediyesi olarak Gezi ve Şehit ailelerine her fırsatta destek olduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik " Şehzadeler Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri, Gazilerimiz ve Şehit ailelerimize her zaman destek olduk. Bu bağlamda 41 yıl önce vatan topraklarının savunması için o topraklarda savaşan 45 gazimizi 41 yıl sonra aynı topraklara gezmeye gönderdik. Dolu dolu 3 gün süren Kıbrıs gezisinde Gazilerimiz savaştığı toprakları uzman rehberler eşliğinde gezme fırsatı buldular. O gün cephede birlikte savaşmış oldukları silah arkadaşlarının şehitliklerde ki mezarlarını ziyaret etme fırsatı buldular. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Şehzadeler Belediyesi olarak Gazilerimiz ve Şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. 41 yıl önce savaştıkları toprakları gezme fırsatı bulan Kıbrıs gazileri Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik" e teşekkür ettiler.

Kıbrıs Gazılerınden Kıbrıs’a Çıkartma

Kıbrıs Gazılerınden Kıbrıs’a Çıkartma

Kıbrıs Gazılerınden Kıbrıs’a Çıkartma

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim