• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Keskin, “Bayırbucak’a Destek Hem İnsani Hem İslami Görevimiz”

Keskin, “Bayırbucak’a Destek Hem İnsani Hem İslami Görevimiz”
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası düzenleyen İHH TIR'ına ziyaret gerçekleştirerek basın açıklaması...

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası düzenleyen İHH TIR'ına ziyaret gerçekleştirerek basın açıklaması yaptı.

İHH Düzce Şubesi tarafından Düzce Belediyesi önünde başlatılan Yardım kampanyasına AK Parti Düzce Teşkilatları da destek verdi. İHH TIR'ı önünde basın açıklaması yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Bayırbucak'ın Türkiye ile tarihi bağlarının olduğunu belirterek, "Bizimle tarihi bağları olan kardeşlerimizin verdiği mücadeleyi destekliyoruz. Çünkü onlar, Esed'in zulmü ve Rusya'nın bombardımanı altında yaşam mücadelesi veriyor. Bayırbucak'ın Türkiye için en önemli özelliklerinden biri de stratejik konumda olmasıdır. İHH'nın yapmış olduğu bu kampanyayı destekliyoruz. Daha öncede çeşitli bölgelerde Müslümanlara yapılan zulümlere karşı çıkarak onlara yardım veren İHH'ya destek vermiştik" dedi.

İHH'nın Düzce'de başlattığı yardım kampanyasında yiyecek, giyecek ve maddi yardım yapılması için Düzcelileri hassasiyete davet eden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "Bayırbucak Türkmenlerine yardım, hem insani hem de İslami olarak görevimizdir. Yardım olan hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

İHH Düzce Şubesi Başkanı Osman Altundal ise, hiçbir parti ve STK ayırt etmeden her platformla dünyanın çeşitli bölgelerindeki Müslümanlara yapılacak olan yardım kampanyalarını paylaştıklarını belirterek, "Gıda, un, giyecek ve battaniye yardımlarının yanı sıra nakdi yardım da istiyoruz. Çünkü nakdi yardımla oradan daha ucuza ve taşıma bedeli olmadan kardeşlerimize yardımcı olabiliyoruz. Ayrıca, lütfen giyeceklerimizi temiz olarak verelim. Yardımda bulanan herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

Keskin, “Bayırbucak’a Destek Hem İnsani Hem İslami Görevimiz”

Keskin, “Bayırbucak’a Destek Hem İnsani Hem İslami Görevimiz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim