• BIST 9079.97
  • Altın 2322.043
  • Dolar 32.3355
  • Euro 34.9769
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

“Keşke” projesi 830 çocuğun yüzünü güldürdü

“Keşke” projesi 830 çocuğun yüzünü güldürdü
Yeşilyurt Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Keşke" projesiyle bugüne kadar 830 çocuğun hayalleri gerçekleştirildi.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Keşke" projesiyle bugüne kadar 830 çocuğun hayalleri gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sosyal belediyecilik alanında ödüle layık görülen "Keşke" projesiyle iki çocuk daha hayallerine kavuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın daveti ile Malatya'ya gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Keşke" projesine katılarak isteklerini ileten iki kız çocuğuna hediyelerini takdim etti.

Çocukların ikamet ettiği Melekbaba Mahallesindeki eve giden Belediye Başkanı Polat ile Hatipoğlu, mahalle sakinleri ve aile mensupları tarafından çiçeklerle karşılandı. Belediye Başkanı Polat ile Prof. Dr. Hatipoğlu, yanlarında getirdikleri bisiklet, kol saati, kitap seti, ayakkabı ve diğer özel hediyeleri takdim etti.

Ayrıca Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın talimatıyla daha önceden hediye edilen çalışma masası da çocukların odasına yerleştirildi.

Duygusal anların yaşandığı ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Keşke" projesi kapsamında bugüne kadar toplam 830 yetim ve öksüz çocuğun isteğini yerine getirdiklerini söyledi.

Bütün hizmetlerinin merkezine insan faktörünü yerleştirdiklerini dile getiren Polat, "Konferansımıza katılan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamızla birlikte "Keşke" projesi kapsamında bir çocuğumuzun isteklerini yerine getirmenin büyük bir hazzı ve huzurunu yaşamaktayız. Çocuklarımızın sevinci, heyecanı ve mutluluklarının hiçbir karşılığı yok, kelimelerle anlatılmaz, onların gözlerindeki sevinç pırıltısı her şeyden değerlidir. Belediyeciliğin temelinde insana hizmet vardır, bizde Yeşilyurt Belediyesi olarak ilçemize hizmet ederken öncelikle bütün hizmetlerin merkezine insan faktörünü koyuyoruz. İlçemizdeki 7'den 70'e bütün hemşehrilerimizin mutlu ve huzurlu olmaları bizim temel önceliğimizdir. Bizleri evlerinde çok güzel bir şekilde misafir eden aile mensuplarına teşekkür ediyorum, çocuklarımızın da vatana, millete ve bayraklarına bağlı bireyler olarak yetişmelerini nasip etsin" şeklinde konuştu.

'Keşke" projesinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı kutlayan Prof. Dr. Hatipoğlu ise, "Öncelikle Belediye Başkanımızı böylesine anlamlı bir projeyi başarıyla uygulamasından dolayı tebrik ediyorum. Yetim ve öksüz çocuklarımızın isteklerini bir anne ve baba şefkatiyle yerine getirmeye özen gösteren Yeşilyurt Belediye Başkanımızı ve çalışanlarını canı gönülden kutluyorum. Projenin hassas noktası manevi dokunuştur. Yetim ve öksüz insanların yanında olmak çok önemli bir konudur. Yeşilyurt İlçesinde bugüne kadar 830 yavrumuzun isteklerinin yerine getirilmesini sağlayan bu anlamlı proje bütün kentlere ve belediyelere örnek olmasını temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ödüle layık gördüğü bu projeden dolayı Başkanımızı tebrik ediyorum ve kutluyorum, her yönüyle hak edilen bir ödüldür. Bu hizmetin birde manevi ödülü var tabii ki onu da inşallah ahiret de almalarını ümit ederim. Yetim ve öksüz çocuklarımıza bakan ve sahip çıkan herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim