• BIST 9530.47
  • Altın 2479.048
  • Dolar 32.4659
  • Euro 34.6424
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Kerim Frei Bursa kadrosuna alındı mı?

Süper Lig'in dördüncü haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan lider Beşiktaş'ın maç kadrosu belli oldu.
Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Taktik ve kondisyon antrenmanı yapan siyah-beyazlılar, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Streching ve 5'e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, istasyon koşuları sonrası uygulanan taktik programla sona erdi. Çalışmaya izinli olan Kerim Frei, tedavilerine devam edilen İbrahim Toraman ve İsmail Köybaşı ile bireysel çalışma yapan Filip Holosko ve Uğur Boral katılmadı. Veli Kavlak takımla birlikte çalıştı.
 
MOTTA İLK 11'DE MAÇA BAŞLAYACAK
 
Hırvat teknik adamın Bursaspor karşısında yeni transferlerden Ramon Motta'ya ilk 11'de şans vereceği öğrenilirken, Almedia da maça ilk 11 başlayacak. Bilic, sakatlığı nedeniyle sadece bugün yapılan antrenmana çıkabilen Veli'nin yerine de ilk 11'de Oğuzhan'a şans verebilir.
 
Slaven Bilic'in takımını şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor:
 
Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Motta, Atiba, Oğuzhan(Veli), Gökhan Töre, Olcay, Fernandes ve Almeida.
 
Bilic, yabancı oyuncu kuralı nedeniyle Franco ve Dentinho'yu 18 kişilik kadroya dahil edemeyecek.
 
Beşiktaş, bugün saat 14.45'de Pendik'ten hareket edecek deniz otobüsü ile Mudanya'ya, oradan da karayolu ile Bursa'ya geçecek.
 
İSMAİL KÖYBAŞI AMELİYAT OLDU
 
Öte yandan dün yapılan kontrollerinde sol elinde kırık tespit edilen İsmail Köybaşı, bugün ameliyat oldu.
 
Sol el tarak kemiği kırığı tanısı konulan İsmail'in, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde El Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu tarafından ameliyatının başarılı geçtiği ve genç futbolcunun 1 hafta içinde takımla birlikte antrenmanlara çıkabileceği kaydedildi.
 
Beşiktaş Bursa'ya gitti!
 
Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın Bursaspor ile oynayacağı karşılaşma için bu kente hareket etti.
 
Pendik'ten feribotla Mudanya'ya, oradan da kara yoluyla Bursa'ya geçecek olan Beşiktaş takımının 22 kişilik kadrosunda şu futbolcular yer aldı:
 
Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Tomas Sivok, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Pedro Franco, Ersan Adem Gülüm, Mustafa Pektemek, Ramon Motta, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Ömer Şişmanoğlu, Hugo Almeida, Michael Eneramo, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Bruno Dentinho, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Mehmet Akgün, Atiba Hutchinson.
 
Kerim Frei kadroda yok!
 
Siyah-beyazlı ekipte, izinli olan Kerim Frei Koyunlu ile sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Filip Holosko, Uğur Boral ve Veli Kavlak'ın yanı sıra, Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk de kadroya alınmadı.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim