• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Kerem Kılıçdaroğlu cuma günü birliğine teslim olacak

Kerem Kılıçdaroğlu cuma günü birliğine teslim olacak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun cuma günü birliğine...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun cuma günü birliğine teslim olacağını söyledi.

CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu, parti binasında düzenlediği basın açıklamasında 12 Eylül darbesinin toplumda derin yaralar açtığını söyleyerek, "Bundan 37 yıl önce gerçekleşen darbe toplumda derin yaralar açmış idamlar, işkenceler, gözaltılar, yakınlan tonlarca kitap, işten atmalar, vatandaşlıktan çıkarmalar toplumda büyük travmalar yaratmış siyasi partilere kapatılarak bugünkü siyasi koşulların ve cemaatlerin önü açılmış demokrasimiz ciddi yaralar almıştır. 12 Eylül darbesini bir kez daha lanetliyoruz. Kaybettiğimiz tüm vatandaşları şükran ve rahmetle anıyorum" dedi.

Sivas'ta piyade er olarak kısa dönem askerlik yapacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun cuma günü kente gelerek birliğine teslim olacağını ifade eden Karasu, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nın oğlu Kerem Kılıçdaroğlu askerlik görevini Sivas'ta yapacaktır. Kendisi cuma günü birliğine teslim olacaktır. Kerem bey birileri gibi vatani görevini ne bedelli ne de çürük raporu alarak yapmamıştır. Her Türk evladının onur ve şerefle yerine getirdiği askerlik görevini piyade er olarak yapacaktır" dedi. Karasu, Kerem Kılıçdaroğlu'nu anne Selvi Kılıçdaroğlu'nun Sivas'a getirerek birliğine teslim edeceğini söyledi.

Karasu, belediye tarafından değiştirilen halk otobüsü güzergahları nedeniyle şikayet telefonları aldığını belirterek, "Otobüs güzergahların değişmesinden sonra üniversite lojmanlarından otobüs geçmemektedir. Burada oturan hocalarımız açısından ciddi bir mağduriyet oluşmaktadır. Sivas Belediyesi umarım bu sorunu biran önce çözer" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim