• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Kepezli çocuklardan müzik ziyafeti

Kepezli çocuklardan müzik ziyafeti
Kepez Belediyesi Çocuk Korosu, Kepezlilere müzik ziyafeti sundu. Konsere katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de çocukların seslendirdiği parçalara...

Kepez Belediyesi Çocuk Korosu, Kepezlilere müzik ziyafeti sundu. Konsere katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de çocukların seslendirdiği parçalara tempo tutarak, eşlik etti.

Kepez Belediyesi Çocuk Korosu, 2018 yılının ilk konserini Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde verdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri ve ailelerin katıldığı konsere Çocuk Korosu, İstiklal Marşı, İzmir Marşı ve Çocuk Korosu Marşını seslendirerek başladı. Müzik öğretmeni Öznur Özaslan yönetimindeki 65 kişilik koro, birbirinden güzel şarkılar ile dinleyicilerin kulaklarının pasını sildi.

Çeşitli yaşlardaki koro üyesi çocuklar şarkılara dans ederek eşlik ederken, kimisi de çeşitli kostümlerle canlandırmalar yaptı. Bana Bir Masal Anlat Baba, Fadimem, Katibim, Tebessüm, Yemen Türküsü, Çemberimde Gül Oya, Gesi Bağları, Bilmece, Elif Gibi, Cici Pabucum Cici, Oynaya Oynaya, Mavi Boncuk, Sev Kardeşim ve Bütün Dünya Buna İnansa adlı eserler koro tarafından seslendirildi. En az sahnedeki çocukları kadar heyecanlı olan veliler de konser anını telefonları ile sürekli kaydetti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'de seslendirilen şarkılara tempo tutarak, eşlik etti. Başkan Tütüncü, konserin ardından müzik öğretmeni Öznur Özaslan'a çiçek buketi vererek teşekkür etti.

"Yeni imkanlar sunacağız"

Çocuk korosunun göreve geldiğinde yaptığı ilk yeniliklerden biri olduğunu hatırlatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğrenciliğinde ulaşmak isteyip de ulaşamadığı imkanları Kepezli çocuklara armağan etmekten dolayı mutlu olduğunu vurguladı. Çocukların sanatla ilgilenmelerin yanı sıra büyük özgüven kazanmalarını da çok önemsediğini belirten Tütüncü, "Artan heyecanla yeni imkanlar sunarak, çocuklarımızı geleceğe güçlü şekilde ulaştırmak için gereken fedakarlığı göstermeye söz veriyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim