• BIST 9645.02
  • Altın 2414.538
  • Dolar 32.5801
  • Euro 34.8134
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

Kepezli Çocuklara Şehircilik Bilinci Tişörtü

Kepezli Çocuklara Şehircilik Bilinci Tişörtü
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis salonunda ağırladığı çocuklara, "şehircilik bilinci" kazanmaları amacıyla, ön tarafında " Kepez benim...

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis salonunda ağırladığı çocuklara, "şehircilik bilinci" kazanmaları amacıyla, ön tarafında " Kepez benim her şeyim" yazılı olan tişört hediye ediyor.

"Kepezli Çocuklar, Meclisin Konukları" adlı eğitim çalışması kapsamında Şehit İbrahim Barış Yurtseven Ortaokulu öğrencileri, belediye binasında ağırlandı. Halkla İlişkiler, Gelir Servisi, Zabıta, Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Emlak ve İstimlâk, İmar ve Şehircilik müdürlükleriyle, nikâh salonunu ve başkanlık makamını gezen öğrenciler, daha sonra meclis salonunda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile sohbet ettiler.

Başkan Hakan Tütüncü, sohbette öğrencilere, yerel yönetim, merkezi idare nedir, meclisin, encümenin, belediye başkanının görevleri nelerdir konularında bilgi verdi.

Şehit İbrahim Barış Yurtseven Okulunun sorunlarının çözümüyle yakından ilgilendiklerini anlatan Başkan Tütüncü, okulun çevre duvarından, asfaltına ve ek binasına kadar taleplerini karşıladıklarını, karşılamaya da devam edeceklerini söyledi.

Başkan Tütüncü, sorularını da cevaplandırdığı öğrencilerden, isteklerini ise şu şekilde dile getirdi."Derslerinize çok çalışın. Öğretmenlerinizin verdiği ödevleri eksiksiz yapın. Çok kitap okuyun. Herkese saygı ve sevgi ile yaklaşın. Kavga etmeyin. Anne ve babanıza öf bile demeyin. Ülkenizi, milletinizi, devletinizi ve şehrinizi çok sevin. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, şehitlerimizi asla unutmayın ve onların hatıralarını yaşatın ve geleceğe taşıyın"

ÖĞRENCİLERE 5 BİN TİŞÖRT

Tütüncü, konuşmasının sonunda öğrencilere, ön kısmında "Kepez benim her şeyim" yazan tişört hediye etti. Çocukların, şehircilik bilinci kazanması amacıyla bu tişörtleri yaptıklarını belirten Tütüncü, değişik renklerdeki 5 bin adet tişörtü, mecliste ağırlayacakları çocuklara hediye edeceklerini kaydetti.

Tütüncü, konuşmasının ardından hatıra fotoğrafı çekildiği öğrencileri, Vehbi Vakkasoğlu'nun "Öğretmenin Not Defteri" adlı kitabı ile Kepez Belediye Tiyatrosu'nun, "Kepezli Kaplumbağa Silva" adlı çocuk oyunun biletini hediye ederek, uğurladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim