• BIST 9524.59
  • Altın 2524.268
  • Dolar 32.5721
  • Euro 34.6338
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kepez’in Atölyeleri Yeni Yerinde

Kepez’in Atölyeleri Yeni Yerinde
Kepez Belediyesi Hizmet Binası etrafındaki atölye binaları, çok daha modern ve üretken haliyle taşındıkları Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki yeni yerlerinde...

Kepez Belediyesi Hizmet Binası etrafındaki atölye binaları, çok daha modern ve üretken haliyle taşındıkları Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki yeni yerlerinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Mevlit okutularak yapılan açılış törenine, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri, muhtarlar, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı, belediye başkan yardımcıları, idari müdürleri ve belediye çalışanları katıldı. Açılış kurdelesini kesen Başkan Tütüncü, atölye binalarını tek tek gezerek ilgili müdürlerden bilgi aldı. Belediyenin arkasındaki atölye binaları taşınınca, yerlerine belediye sağlık merkezi, arşiv binası, otopark ve yeşil alan yapımına başlanmıştı.

EN ÖNEMLİ YATIRIM MÜDÜRLÜKLERİ

Üst üste temel atma ve açılış törenleri düzenlemeye başladıklarını vurgulayan Başkan Tütüncü, 2015 yılı içinde temelini attıkları atölye binalarının yıl bitmeden hizmete girmesinin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Belediyenin en önemli hizmet noktalarının açılışını yaptıklarının altını çizen Tütüncü, "Burada yaptığımız açılış, belediyemizin herhangi bir hizmet noktası açılışı değildir. Belediyemizin yatırımcı müdürlükleri, fen işleri ile park ve bahçe müdürlükleridir. Haliyle bu 2 müdürlüğün hizmetlerini daha iyi yapacağı tesisler, Kepez'e önemli hizmetler olarak geri dönecektir. Şehir mobilyaları yapan, metal işleri üreten, belediye hizmet araçlarının bakım ve onarımının gerçekleştirildiği ikmal ve tamirhaneler, aslında Kepez'in altyapısını hazırlıyor. Buradaki atölyelerimiz, son derece modern, önemli bir şehir inşa etme yolunda önemli bir adımdır" diye konuştu.

MODERN BİR BELEDİYENİN ARKA BAHÇESİ GİBİ OLSUN

Buradaki hizmet atölyelerinin hizmet binası etrafında küçük barakalardan oluştuğunu hatırlatan Tütüncü, önündeki yoldan da Başbakan, Bakan ve belediye başkanlarının birçok kez geçtiğini hatırlattı.

Hizmet binasının etrafındaki atölye binalarından kalan alanları kullanarak çözümler üretildiğini anlatan Tütüncü, şu anda belediye bahçesine 40-50 yıl yetecek arşiv binası yapıldığını söyledi. Hemen yanına da belediyenin sağlık hizmetlerini tek çatı altına toplayacak yeni bir binanın inşasının sürdüğünü belirten Tütüncü, ilçenin şehirciliğine başka bir boyut kazandıracak yatırım olacağını kaydetti.

Aralık ayında birçok hizmet yatırımının açılışını yaptıklarını belirten Tütüncü, "Aralık ayının ilk açılışını Kuzeyyaka mahallesinde muhtarlık ofisimiz ve aile sağlığı merkezinin açılışı ile başlattık. Bugün atölye binalarımızın açılışı oluyor. Perşembe günü belediyemizde Kepez Park Orman projesinin kamuoyuna tanıtımı gerçekleştirilecek. Arkasından, Meşe Kapısı'ndaki bu projesinin temelini 24 Aralık'ta atıyoruz. 30 Aralık'ta ve saat 11.00'de, 2015 yılında başladığımız Dokuma Fabrikası'nın yenileme çalışmasının birinci etabının sonunu getiriyoruz" dedi.

İKİ OKUL VE HUZUREVİ DE TAMAMLANIYOR

Yeni atölye binaları yapılırken bölgede 3 tane daha yatırımın yükseldiğini belirten Tütüncü, atölye binalarının hemen yanındaki spor lisesi ile bir 24 derslikli ilkokul ve ortaokul binasının yeni dönemde hizmete gireceğini söyledi. Fevzi Çakmak ile Kütükçü mahalleleri sınırındaki belediyenin şefkat ve huzurevi binasının da tamamlanmak üzere olduğunu belirten Tütüncü, asker alma dairesinin de hizmete başladığını hatırlattı.

Kepez’in Atölyeleri Yeni Yerinde

Kepez’in Atölyeleri Yeni Yerinde

Kepez’in Atölyeleri Yeni Yerinde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim