• BIST 9679.8
  • Altın 2488.854
  • Dolar 32.4095
  • Euro 34.4391
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 15 °C

Kepez’in 5 Mahallesine Semt Spor Sahası

Kepez’in 5 Mahallesine Semt Spor Sahası
Kepez Belediyesi tarafından 5 Mahallede yapımına başlanan semt spor sahalarında sona doğru gelindi.

Kepez Belediyesi tarafından 5 Mahallede yapımına başlanan semt spor sahalarında sona doğru gelindi.

Kepez Belediyesi hizmet sınırları içerisinde yer alan Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Kızıllı ile Odabaşı Mahallelerindeki semt spor sahaları yapımında sona doğru gelindi. Farklı bir konseptte tasarlanan projelerde, standartlara uygun sentetik çim alanlı futbol sahası, basketbol sahası, açık bölümünde spor alanları, yürüyüş yolları ve kafeteryalar bulunuyor.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, semt spor sahalarının çok yakında hizmete açılacağının müjdesini verdi. Halkın sporla iç içe olması için çok sayıda proje geliştirdiklerini ifade eden Tütüncü, "2009 yılında yola çıkarken bir hedef koymuştuk. Kepez'i bir eğitim, gençlik, spor ve sanat şehri haline getirmekti. Biz bugüne kadarki çalışmalarımızı bu vizyon etrafında şekillendirdik. Bu vizyonu gerçekleştirmeye hizmet edecek nice hizmetleri kazandırdık. Aynı heyecanla yolculuğumuza devam edeceğiz. İstiyoruz ki Kepez'in gençleri daha güzel ortamda spor yapsınlar. Onlara yaşamaktan mutlu oldukları bir şehir armağan edelim" şeklinde konuştu.

KIZILLI VE ODABAŞI'NA HİZMET GİDİYOR

Yapımında sona gelinen semt spor sahalarının bugüne kadar yaptıkları spor yatırımları içinde ayrıcalıklı bir yeri olduğuna işaret eden Tütüncü, Kepezli çocukların ilk kez spor sevgisini ücretsiz olan bu ortamlarda yaşayacaklarını söyledi. Özellikle de Büyükşehir yasasıyla köyden mahalleye dönüşen Kızıllı ve Odabaşı mahallelerinin, Kepez'deki önemli noktalar olduğunu belirten Tütüncü, "Buralar artık kendi havadarlığıyla, sakinliğiyle, belediye hizmetleriyle bütünleşsin ve Antalya'nın ayrıcalıklı yaşam merkezlerinden olsun. Kızıllı mahallemizle birlikte 5 tesisin 2 tanesi köyden, mahalleye dönüşen yerlerimizde olacak" dedi.

GENÇLERE SPORU SEVDİRMEYİ AMAÇLIYORUZ

Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Kızıllı ile Odabaşı Mahallelerindeki yapımları tamamlanan spor sahaları kısa süre içerisinde hizmete açılarak, halkın ve özellikle de gençlerin ücretsiz şekilde faydalanacağı merkezler olarak hizmet verecek.

Kepez’in 5 Mahallesine Semt Spor Sahası

Kepez’in 5 Mahallesine Semt Spor Sahası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim