• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kepez’de Bilişim Sınıfları Açılıyor

Kepez’de Bilişim Sınıfları Açılıyor
Kepez Belediyesi, 5. bilişim sınıfını Şahinevler Ortaokulu'na kazandırdı.

Kepez Belediyesi, 5. bilişim sınıfını Şahinevler Ortaokulu'na kazandırdı. Kepez Belediyesi, Kuzeyyaka Mahallesi'ne Aile Sağlığı Merkezi'nden (ASM) sonra bilişim sınıfını da mahalleye kazandırdı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, geçtiğimiz yıl Şahinevler Ortaokulu'nu ziyaretinde sözünü verdiği bilişim sınıfı törenle hizmete girdi.

Törende Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, eğitimde çağı yakalamak, çağın kaliteli ve nitelikli eğitimini öğrencilere sunmak için çalıştıklarını söyledi.

Kuzeyyaka Mahallesi'nde bir hizmet sözünü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Geçtiğimiz yıl okulu ziyaretimde bilişim sınıfı sözü vermiştim. Şimdi bilişim sınıfını hizmete açarak, sözümüzü yerine getirdik" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Tütüncü, diğer davetlilerle beraber kurdeleyi keserek bilişim sınıfını hizmete açtı.

Tütüncü, daha sonra bilişim sınıfına giderek, burada öğrencilerle sohbet etti. Okul Müdürü Yasin Temiz ve öğrenciler, bilişim sınıfı ve diğer hizmetlerinden dolayı Tütüncü'ye teşekkür ettiler. Bilişim sınıfının açılışından sonra Tütüncü ve beraberindekiler Nevruz Bayramı dolayısıyla okulun bahçesinde örsün üzerinde demir dövdüler, ateş yaktılar ve fidan diktiler.

Törene Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

4 TANE DAHA KURULACAK

16 bilgisayardan, masa ve sandalyelerden oluşan bilişim sınıfları, Hüsnü Karakaş Mahallesi'ndeki Şehit Kahraman Çelikbaş, Habibler Mahallesi'ndeki Şehit Serhat Genç ve Varsak Altıayak Mahallesi'ndeki Şehit Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut ve Kütükçü Mahallesi'ndeki Halil Akyüz okullarında hizmete açılmıştı. 80. Yıl Cumhuriyet, Baraj, Kepez (Ortaokulu) ve Şerife Tufan okullarına da bilişim sınıfı kurulacak.

Kepez’de Bilişim Sınıfları Açılıyor

Kepez’de Bilişim Sınıfları Açılıyor

Kepez’de Bilişim Sınıfları Açılıyor

Kepez’de Bilişim Sınıfları Açılıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim