• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Kepez Akmek 10 Ayrı Noktada Eğitimlerine Devam Ediyor

Kepez Akmek 10 Ayrı Noktada Eğitimlerine Devam Ediyor
Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları (AKMEK) 7. yılında 10 ayrı noktada binlerce kişiye sanat ve meslek eğitimi veren kurumsal bir eğitim kurumu haline...

Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları (AKMEK) 7. yılında 10 ayrı noktada binlerce kişiye sanat ve meslek eğitimi veren kurumsal bir eğitim kurumu haline geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, 1. döneminin ücretsiz bir eğitim hizmeti olan AKMEK eğitim hayatında 7. yılına girdi. Kepez AKMEK'ten kurs alan yüzlerce ev hanımı ise öğrendiği el sanatından ürettiklerini satarak, ev ekonomisine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyor. Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile kurulan Kepez AKMEK'te, aynı zamanda binlerce kişiye okuma-yazma, yabancı dil ve bilgisayar eğitimi de veriliyor. AKMEK, konser, tiyatro, yarışma, yıl sonu sergileri etkinlikleriyle de kursiyerlerine, öğrendiklerini topluma sunma ve sosyalleşme imkânı da sunuyor. Kepez AKMEK, yaz döneminde açtığı kurslarla çocuklara da hizmet veriyor.

7 YILDA 32 BİN KİŞİ

7 yıl içerisinde 32 bin kişinin faydalandığı Kepez AKMEK, kurulduğunda bir şube olan sayısını 10'a çıkardı. Kepez AKMEK, Sakarya, Dokuma, Duacı, Varsak, Gazi Mahallesi Osman Gazi Semt Konağı, Şafak Mahallesi Orhan Gazi Semt Konağı, Yeşilyurt, Erenköy, Göksu ve Ulus kurs merkezlerinde hizmet veriyor. Önümüzdeki günlerde Yeni Doğan Mahallesi'nde Kepez AKMEK Şubesi hizmete girecek. Baraj Mahallesi'ne de bir kurs merkezi kazandırılması planlanıyor.

HANGİ KURSLARA TALEP FAZLA

Uzman eğitim kadrosu, personeli, modern eğitim binaları ve imkânlarıyla meslek ve sanat eğitiminde markalaşan bir kurum kimliği kazanan Kepez AKMEK'te, en çok talebi giyim, mefruşat, aşçılık, hasta kabul işlemleri, bilgisayar, İngilizce ve kursları talep görüyor.

Kepez Akmek 10 Ayrı Noktada Eğitimlerine Devam Ediyor

Kepez Akmek 10 Ayrı Noktada Eğitimlerine Devam Ediyor

Kepez Akmek 10 Ayrı Noktada Eğitimlerine Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim