• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Kent’ten Karşıyaka’ya Hizmet Adası

Kent’ten Karşıyaka’ya Hizmet Adası
Karşıyaka Belediyesi şirketi Kent A.Ş. tarafından işletileneski Ocakbaşı Et Restoran, üç tesisin buluştuğu yepyeni bir hizmet adasına dönüştü.

Karşıyaka Belediyesi şirketi Kent A.Ş. tarafından işletileneski Ocakbaşı Et Restoran, üç tesisin buluştuğu yepyeni bir hizmet adasına dönüştü. "Kent Konsept Mutfak'ın ardından "Kent & Koop Gıda Market" ve "Mavişehir Kafe" de 9 Nisan Cumartesi günü İzmirlilere kapılarını açıyor.

Sosyal tesislerden daha fazla insanın yararlanmasını sağlamak ve sağlıklı gıdaları hesaplı fiyatlarla halka sunmak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de bulunan eski Ocakbaşı Et Restoran'ın alanında yepyeni bir konsept oluşturdu. Belediye şirketi Kent A.Ş. tarafından geçtiğimiz aylarda Ocakbaşı'nın yerinde hizmete sunulan "Kent Konsept Mutfak" isimli restoranın ardından; aynı alanda "Kent & Koop Gıda Market" ile "Mavişehir Kafe" de 9 Nisan Cumartesi günü, Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın da katılımıyla saat 10.00'da törenle hizmete açılacak.

UYGUN FİYATA GÜVENLİ GIDA

Kent & Koop Gıda Market'te, başta üretici kooperatiflerden gelen ürünler olmak üzere; sebze, meyve, balık, et, peynir, organik gıdalar, unlu mamuller, tatlılar, konserveler ve yağ çeşitleri gibi, pek çok farklı kalemde yiyecek ve içecek tüketiciyle buluşacak. Hesaplı fiyat politikasıyla fark yaratan market; sağlıklı ve güvenli gıdalara uygun fiyatlara erişmeyi mümkün hale getirecek. Ayrıca, kooperatiflerin ürettiği çiçekler de burada satışa sunulacak. Aynı alanda oluşturulan Mavişehir Kafe ise seçkin ortamı ve keyifli bahçesiyle 7'den 70'e tüm Karşıyakalılara hitap edecek. Sebze meyvenin en güzeli, organik ürünleri en çeşitlisi, Kent A.Ş. mutfağından; tatlılar, pastalar, börekler ve mezelerin en lezzetlisi, etlerin, şarküterinin en kalitelisi, yağlar, içecekler, bakliyatların en seçmecesi ile şaşırtıcı fiyatlarla daha binlerce ürün Kent & Koop Gıda Market'in raflarında üreticiden tüketiciye aktarılacak.

KİLO İLE KAHVALTI

Geçen Ocak ayında açılışı yapılan Kent Konsept Mutfak da özellikle "kilo ile kahvaltı" uygulamasıyla kısa zamanda İzmirlilerden büyük ilgi gördü. Hafta sonları 08.00 ile 15.00, hafta içi de 08.00 ile 11.00 saatleri arasında kahvaltı hizmeti veren restoranda; tereyağından bala, börekten jambona kadar çok sayıda yiyecek çeşidi sunuluyor. Büfedeki kahvaltılık ürünlerden istedikleri kadar alıp, gramaja göre ödeme yapan misafirler, kişi başı ortalama 8 - 10 liraya kahvaltı yapabiliyor. Öğle yemeğinde geleneksel Türk mutfağından seçeneklerin sunulduğu Kent Konsept Mutfak, akşam da et restoran olarak, çok uygun fiyatlarla konuklarını ağırlıyor. Üç tesisin bir araya geldiği 7 bin 500 metrekarelik arazide, çocuklar için oyun parkı da bulunuyor.

"SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini daha Karşıyaka'da hayata geçiriyoruz. Hem üreticiyi desteklemek hem de vatandaşlarımıza daha kaliteli ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yaratacak olan tesisimizi hizmete açıyoruz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Kent’ten Karşıyaka’ya Hizmet Adası

Kent’ten Karşıyaka’ya Hizmet Adası

Kent’ten Karşıyaka’ya Hizmet Adası

Kent’ten Karşıyaka’ya Hizmet Adası

Kent’ten Karşıyaka’ya Hizmet Adası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim