• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kent Konseyinden, Memur-sen’e Ziyaret

Kent Konseyinden, Memur-sen’e Ziyaret
Adıyaman Kent Konseyi, Memur-Sen Adıyaman İl Temsilciliği'ni ziyaret etti.

Adıyaman Kent Konseyi, Memur-Sen Adıyaman İl Temsilciliği'ni ziyaret etti.

Adıyaman Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel ve yürütme kurulu üyeleri Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz ve Memur-Sen'e bağlı sendikaların başkanlarını ziyaret etti.

Sendika binasında gerçekleştirilen ziyarette kendilerine gösterilen ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel, "Adıyaman Kent Konseyi olarak başlattığımız ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu bağlamda şehrimizdeki kurum ve kuruluşlarla karşılıklı ziyaretler gerçekleştirerek daha yaşanabilir bir kentin istişaresini yaparak karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulunuyoruz. Memur-Sen'in değerli başkan ve yöneticilerini daha önce Kent Konseyinde misafir etmiştik. Bu ziyaretimizle aradaki bağı kuvvetlendirmek ve gelişen gündemi birlikte değerlendirmek istedik. Başta Memur-Sen İl Temsilcisi Sayın Ali Deniz olmak üzere değerli başkanlarına göstermiş oldukları misafirperverlikten ve paylaşmış oldukları fikirlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı ve Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz ise, "Adıyaman Kent Konseyi'nin güzel çalışmalarına şahit oluyoruz. Şehrimizin sorunlarına duyarlılık oluşturmak ve kent bilincini kuvvetlendirmek amacıyla taptıkları çalışmaları takdirle takip ediyoruz. İlimizde bütün iş kollarında birinci ve yetkili sendika olan Memur Sendikaları Konfederasyonu Adıyaman Temsilciliği olarak şehrimizin sorunlarına bizler de hassasiyet gösteriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla da bunları kamuoyu ile paylaşıyoruz. Bu anlamda bütün iş kollarımızın başta başkanları olmak üzere yönetimlerine ve değerli üyelerimize hassaten teşekkür ediyorum. Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel ve değerli yürütme kurulu üyelerinin ziyareti bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Her iki tarafça da yararlı bir ziyaret olduğuna inanıyorum. Bu diyaloglarımızın artarak devam etmesini diliyor Kent Konseyimizin değerli yürütme kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim