• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 17 °C

Kent Konseyi’nden Barlak’a Teşekkür Plaketi

Kent Konseyi’nden Barlak’a Teşekkür Plaketi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri "Şehrimize Değer Katan Değerler" Projesi kapsamında Zafer...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri "Şehrimize Değer Katan Değerler" Projesi kapsamında Zafer Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak'ı ziyaret ederek plaket verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt Başkan Yardımcısı Emin Atmaca Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Çakır, Nefise Kıyıcı, Nesibe Şener ve Raci Halaycıoğlu Organize sanayideki Zafer Medya Grubu baskı tesislerini gezdiler.

Plaketlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkan'ı Aydın Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Zafer Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak, bugünkü gelişimin 30 yıllık matbaacılık tecrübesinin ürünü olduğunu söyledi.

Zafer Medya Grubunun temellerinin ilk olarak 1984 yılında atıldığını hatırlatan Yönetim Kurulu Başkanı Barlak, o günden bugüne kadar medya ve basım işleri yaptıklarını ifade etti. Barlak, "Hiç kimsenin desteği olmadan kendi imkanlarımızla bugünlere geldik. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya Bölgesine hizmet veren Zafer Medya grubu Matbaacılık, kaliteli bir şekilde baskısını yapıyor. Yıllar öncesinde en küçük bir kitap, broşür ve dergi büyükşehirlere gidip oradan yapılıp geliyordu. Vatandaş baskısının bazen de tasarımını göremiyordu. Bu eksiği tamamlamak için öncelikle bir fizibilite raporu hazırladık. Eksiklikleri ortayı çıkardık. Ardından gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında bağlantılar kurup, son teknolojiyi şehrimize getirdik. Kendi öz sermayemizle yatırım yaparak, şehir ekonomisine 135 kişilik ekiple önemli bir istihdam sağladık. Bundan sonra da yine teknolojiyi takip edip, en güzelini şehrimize ve bölgemize getireceğiz" diye konuştu.

EN SON TEKNOLOJİ KULLANILIYOR

Gerek 1. Organize Sanayi Bölgesi gerekse şehir merkezinde bulunan tesisleri ile Doğu Anadolu Bölgesi'nde emsalsiz ekipmanlarıyla halka hizmet veren Zafer Medya Gurubu çıtasını gün geçtikçe daha da yükseltiyor. Son sistem makinalarla Erzurum'a ve bölgeye hizmet veren Zafer Medya Gurubunun gelecek yıllarda da makine parkını genişleteceğini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Barlak, "Batı standartlarıyla Erzurum'da hizmet veren Zafer Medya grubu, baskı makinasını tesislerine kazandırdık. Doğu Anadolu Bölgesi'nde bir ilki gerçekleştiren Zafer Medya gurubu, matbaa sektöründe yatırımların da öncülüğünü yapıyor. Organize Sanayi Bölgesi'nde modern tesislerde ofset, baskı ve mücellit makinalarıyla Doğu Anadolu Bölgesine hizmet veren Zafer Medya Ofset Matbaacılık, kitap, dergi, broşür gibi ürünü hızlı, pratik ve kaliteli bir şekilde baskısını yapıyor. Tesislerde baskıya başlayan yeni makina, şehrin matbaacılık sektörü ile ilgili her türlü işleri, başka bir şehre gitmeden çıkarabiliyor.Bölgede yapmış olduğu yatırımlarla göz dolduran Zafer Medya grubu , mevcut tesislere yeni teknolojiler ekliyor.Zafer Medya Grub'u ziyaret eden plaketlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum." dedi

BOZKURT; GİRİŞİMCİ İŞ ADAMLARININ DESTEKLENMESİ İÇİN ÇABALAYACAĞIZ

Erzurum'a hizmet eden yatırımcıların her zaman yanında olduklarını ifade eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt ise, Erzurum'un kalkınması yatırımcı girişimci iş adamlarını destekleyeceklerini söyledi.

Bozkurt,"Erzurum'un gelişmesine katkıda bulunan, İstihdam yaratarak insanlığı ve ekonomiye hizmet eden İşin de değer yaratan İş insanları ve çalışanlarının arasından seçilenlerin bu ödülü hak ettiğine inanıyoruz. Bu şehrimizde Şehrimize Değer Katan Değer veren yatırımcılarımızın her zaman yanında ve destekçisi olacağız." diye konuştu.

Kent Konseyi’nden Barlak’a Teşekkür Plaketi

Kent Konseyi’nden Barlak’a Teşekkür Plaketi

Kent Konseyi’nden Barlak’a Teşekkür Plaketi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim