• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Kent Konseyi Üyeleri Kavga Çıkan Mahalleyi Ziyaret Etti

Kent Konseyi Üyeleri Kavga Çıkan Mahalleyi Ziyaret Etti
Geçtiğimiz günlerde Adıyaman merkez Fatih mahallesinde meydana gelen olaylar sonrasında Kent Konseyi, Fatih Mahalle Muhtarı Hasan çelik'i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman merkez Fatih mahallesinde meydana gelen olaylar sonrasında Kent Konseyi, Fatih Mahalle Muhtarı Hasan çelik'i ziyaret etti.

Mahalle sakinleri arasında birkaç günden beri gerginliğe neden olan olaylar hakkında bilgi almak üzere Adıyaman Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel ve yürütme kurulu üyeleri Mahalle Muhtarı Hasan Çelik'i yazıhanesinde ziyaret etti.

Köy ve Mahalle Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Hanifi Şaşmaz ile birlikte ziyaret gerçekleştiren Kent Konseyi Başkan ve üyeleri yaşanan olaylardan duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Muhtar Hasan Çelik, "Geçtiğimiz günlerde bazı esnaf ve mahalle sakinlerimizin yaşamış olduğu tatsız olay hepimizi derinden üzmüştür. Olayların akabinde emniyet güçlerimiz olaya müdahale etmiş ve kontrol altına almışlardır. Ancak gerginlik devam etmektedir. Sayın Valimizle ve Emniyet Müdürümüzle yaptığımız görüşmelerde bize olayın yakın takipçisi olduklarını ve gerekenin yapılacağı söylediler. Devletimize ve onun temsilcilerine güveniyoruz. Ancak yaşananların büyümesinden ve başka olaylara sebebiyet vermesinden endişe ediyoruz. Bu yaşananlar inşallah başka olayların kıvılcımı olmaz ve burada çözülür. Yetkililerimizden olaylara tüm boyutları ile ele almasını bekliyoruz. Bizi ziyaretinizden ve göstermiş olduğunuz duyarlıktan dolayı size ve şahsınızda Adıyaman Kent Konseyine mahallem adına teşekkür ediyorum. Ben burada bütün mahallenin muhtarıyım, mahallemde yaşayan herkesi temsil ediyorum. Hepsi de devletine bağlı ve bu ülkenin vatandaşı. Başta mahallemiz olmak üzere ilimizde huzur ve kardeşlik istiyoruz. Bu olayın daha büyük olaylara sebebiyet vermemesini ve başka farklı tatsız olayların yaşanmasını ben de mahalle sakinlerim de istemiyor" diye konuştu.

Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel yaşanan bu olayların tasvip edilemeyeceğini ifade ederek, "Basından öğrendiğimiz olaylar hakkında doğru bilgileri almak üzere Fatih Mahallesi Muhtarı Hasan Çelik'i arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik. Gösterdiği ilgiden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bizler memleketimizde dostluk, kardeşlik ve huzuru öncelikleyen insanlarız. Halkımız arasında düşmanlık, kin ve nefrete neden olacak böylesi olayların yaşanmasını asla istemeyiz. Yaşanan olaylara da sağduyulu bir şekilde yaklaşarak dostluk ve kardeşliği tesis edecek çözümler üretmeliyiz. Sayın Valimizin ve Emniyet Müdürümüzün olaylara yakın ilgisi bizi memnun etmiş ve güven vermiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Adıyaman Kent Konseyi olarak Adıyaman'ın daha yaşanabilir, herkesin kardeşçe, dostça ve huzur ortamı içerisinde hayat sürdüğü bir il olmasını istiyoruz ve bu uğurda çaba gösteriyoruz. Yaşanan bu tatsız olayların daha fazla büyümeden çözülmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim