• BIST 9559.02
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C

Kendi kızı ve komşusunun oğlunu öldüren baba: Hırsız zannedip vurdum

Kendi kızı ve komşusunun oğlunu öldüren baba: Hırsız zannedip vurdum
Adana'da 41 yaşındaki Mehmet Öngüç, bir hafta önce eşinden boşanmak için yanına sığınan kızı 19 yaşındaki Rabia Kızılboğa ile sevgilisi 23 yaşındaki...

Adana'da 41 yaşındaki Mehmet Öngüç, bir hafta önce eşinden boşanmak için yanına sığınan kızı 19 yaşındaki Rabia Kızılboğa ile sevgilisi 23 yaşındaki Velit Güzel'i "hırsız sanarak" av tüfeğiyle öldürdü. Güzel'in yakınlarınca linç edilmek istenen Öngüç, adliyeye sevk edilirken "Benim derdim bana yeter, pişmanım." dedi.

Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Havuzlubahçe Mahallesi 15009 Sokakta yaşandı. İddialara göre, gece saatlerinde dışarıdan ses geldiğini duyan Mehmet Öngüç, av tüfeğini alarak dışarı çıktı. İki kişi bu sırada iki katlı evin damına çıkmak istedi. Öngüç karanlık olmasına rağmen ateş etti. Sese uyanan Mehmet Öngüç'ün karısı Azize dışarı çıkınca kızı ile komşularının oğlu Velit'in yerde kanlar içinde yattığı gördü. Silah seslerinin duyulması üzerine Velit Güzel'in aynı sokaktaki akraba ve komşuları eve akın etti. Güzel'in yakınları, yerde kanlar içinde yatan akrabalarını görünce Öngüç'ü linç etmek istedi. Polis, başından aldığı darbelerle yaralanan Öngüç'ü Adana Devlet Hastanesi'nde tedavi ettirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen acil yardım ekipleri, iki gencin başlarına isabet eden saçmalarla öldüğünü belirledi. Rabia Kızılboğa ile Velit Güzel'in cesetlerine Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. Güzel'in cesedi ailesine teslim edilirken Rabia Kızılboğa'nın cesedi ise halen Adli Tıp Kurumu morgunda bekletiliyor. 14 yaşında halasının oğlu Şehmuz Kızılboğa ile nikahsız evlendirilen Rabia Kızılboğa'nın bir hafta önce baba evine döndüğü ve boşanmak istediğini söylediği öğrenildi. Çocuk sahibi olmayan genç kadının Velit Güzel ile gönül ilişkisi yaşadığını ileri sürülüyor.

BABA ÖNGÜÇ: HIRSIZ ZANNETTİM

Linçten polisin kurtardığı Mehmet Zen Öngüç'ün ifadesi Emniyet Asayiş Şubesi'nde alındı. Öngüç, burada, kızının eşi ile anlaşamadığını söyleyip bir hafta önce evine geldiğini söyledi. Kendisinin de "İstiyorsan boşan" dediğini anlatan baba Öngüç, "Gece merdiven boşluğundan sesler geldiğini fark ettim. Hırsız olabilir düşüncesiyle pompalı tüfeğimi alıp dışarı çıktım. Bu sırada dama çıkmak isteyen iki kişiden biri üzerime atladı. İki kez tetiğe bastım. Karanlık olduğu için bir şey fark etmedim. Silah sesi üzerine eşim Azize geldi, lambayı yakınca yerde yatanlardan birinin kızım olduğunu gördüm" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Mehmet Zen Öngüç, çelik yelek giydirilerek sağlık kontrolüne getirildi. Öngüç, gazetecilerin sorularına, "Benim derdim bana yeter, pişmanım" dedi. Öngüç, kan numunesinin alınmasının ardından sıkı güvenlik tedbirleri altında adli mercilere sevk edildi.

Kendi kızı ve komşusunun oğlunu öldüren baba: Hırsız zannedip vurdum

Kendi kızı ve komşusunun oğlunu öldüren baba: Hırsız zannedip vurdum

Kendi kızı ve komşusunun oğlunu öldüren baba: Hırsız zannedip vurdum

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim