• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Kenan Sofuoğlu, Bisiklet Dağıttı

Kenan Sofuoğlu, Bisiklet Dağıttı
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Sakarya Temsilciliği tarafından Yetim Dayanışma Günleri kapsamında 50 yetim çocuğa bisiklet dağıtıldı.

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Sakarya Temsilciliği tarafından Yetim Dayanışma Günleri kapsamında 50 yetim çocuğa bisiklet dağıtıldı. Dağıtım törenine katılan Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, "Yetimlere hassasiyetim büyük" dedi.

İHH Sakarya Temsilciliği tarafından yetim çocuklara yardımlar tüm hızıyla devam ediyor. Yetim Dayanışma Günleri kapsamında İHH Sakarya Temsilciliği, Serdivan Belediyesi ile birlikte 50 yetim çocuğa 50 bisiklet dağıttı. Serdivan İlçesi Trafik Park'ta gerçekleşen dağıtım törenine Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İHH Genel Başkan Yardımcısı Murat Yılmaz, Mavi Marmara Derneği Başkanı İsmail Yılmaz, İHH Bölge Başkanı Ruhi Ademoğlu, İHH Sakarya Temsilcisi Sebahattin Aydın, ve yetim çocuklar katıldı.

Kuran tilavetiyle başlayan program sonrası açıklama yapan İHH Sakarya Temsilcisi Sebahattin Aydın, "Bu doğrultuda dünyanın farklı bölgelerindeki, farklı coğrafyalarındaki kardeşlerimiz ile birlikte olmak, onların dertleriyle dertlenebilmek, dertlerine çözüm üretebilmek amacıyla Türkiye'nin farklı coğrafyalarına, çeşitli projeler kapsamında 45 ülkeye yardım çalışmaları devam ediyor. Sakarya'da da 50 kardeşimize de bisiklet dağıtımını gerçekleştirdik" diye konuştu.

"YETİMLERE HASSASİYETİM ÇOK BÜYÜK"

Yetimlere olan hassasiyetinin çok büyük olduğunu söyleyen Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, "Yetim çocuklarla alakalı bir proje yapıldı. İşin aslı bizim ailemizde de bir yetim var. Rahmetli Sinan abimin oğlu yetimdir. Yetimlere hassasiyetim çok büyük. İHH bu konu hakkında bana danıştıklarında tabi ki olur dedim. Sakarya civarında ilgilendiğimiz 100 yetim çocuğumuz var. Bugün ilk 50'sini aldık, diğer yarısını da İspanya'daki yarış sonrasında ağırlayacağım. Burada en başta İHH'ya teşekkür etmek istiyorum. Bu projede vesile oldular ve çocuklarla bizi tanıştırdılar" ifadelerini kullandı.

Açıklamaların ardından Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu yetim çocuklarla tek tek ilgilenerek bisikletlerini dağıttı.

Kenan Sofuoğlu, Bisiklet Dağıttı

Kenan Sofuoğlu, Bisiklet Dağıttı

Kenan Sofuoğlu, Bisiklet Dağıttı

Kenan Sofuoğlu, Bisiklet Dağıttı

Kenan Sofuoğlu, Bisiklet Dağıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim