• BIST 9079.97
  • Altın 2325.64
  • Dolar 32.34
  • Euro 34.8326
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kemer Belediye Başkanı Gül’den Ortadoğu’da Tanıtım Atağı

Kemer Belediye Başkanı Gül’den Ortadoğu’da Tanıtım Atağı
Türkiye ile Rusya arasında devam eden krizden Kemer Turizminin etkilenmemesi için farklı destinasyonlarda tanıtım çalışmalarına devam eden Kemer Belediye...

Türkiye ile Rusya arasında devam eden krizden Kemer Turizminin etkilenmemesi için farklı destinasyonlarda tanıtım çalışmalarına devam eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Ortadoğu'da tanıtım atağına geçti. Başkan Gül, Antalya'nın önde gelen Turizmcileriyle birlikte 4 günde, 4 ülke de Kemer'in tanıtımını yaptı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinden, Kemer turizminin etkilenmemesi için tanıtım çalışmalarına devam ediyor.Gül, Antalya'nın önde gelen tur operatörlerinden AKAY Tur Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Okudur ve beraberindeki bir gurup turizmci heyetiyle Ortadoğu'da 4 günde, 4 ülke de Kemer'i tanıttı. Şimdiye kadar Kemer Belediyesi olarak 25 Turizm fuarında Kemer'in tanıtımını yapan Başkan Gül'ün bu seferki tanıtım atağı yaptığı ülkeler Kuveyt, Katar, Ürdün ve Bahreyn oldu. 11 Nisan tarihinde çıktığı Ortadoğu turunda 4 günde 4 ülkeye giden Başkan Gül'e, Antalya'nın önde gelen Tur Operatörlerinde AKAY Tur Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Okudur, AKAY Tur Kemer Pazarlama Müdürü HermanBenckhuisen, ALP Sargın, Hüseyin Özkan, Bellis Hotel adına Kemal Gökdeniz, Emir Otelleri adına Selcuk Kısa, MaxxRoyal&Voyage Otelleri adına SatraKasımoglu ve Rixos Otelleri adına Alper Ergun eşlik ettiler.

Beraberindeki turizmcilerle Kemer'in tanıtımını yapmak için gövdesini taşın altına koyan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kuveyt, Katar, Ürdün ve Bahreyn'de Ortadoğu'nun en büyük tur operatörlerine Kemer'i tanıttı. Yaptığı konuşmaların sonunda ayakta alkışlanan Başkan Mustafa Gül, "Amacımız Rusya ile ülkemiz de yaşanan krizi, farklı destinasyonlarda tanıtım çalışmaları yaparak Kemer'de hissettirmeyeceğiz. Gezdiğimiz ülkelerde bizleri dinleyen tur operatörleri yetkililerinde de ciddi bir Kemer hayranlığı oluştu. İnşallah bu tanıtım çalışmalarımızın meyvesini 2016 turizm sezonunda tüm Kemer halkı toplayacaktır" dedi.

Kemer Belediye Başkanı Gül’den Ortadoğu’da Tanıtım Atağı

Kemer Belediye Başkanı Gül’den Ortadoğu’da Tanıtım Atağı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim