• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Kemalpaşalı Sanayiciler Terörü Lanetledi

Kemalpaşalı Sanayiciler Terörü Lanetledi
Kemalpaşa Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (KESİAD)'nin üyeleri, geleneksel olarak yapılan Perşembe kahvaltılarında terörü lanetledi.

Kemalpaşa Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (KESİAD)'nin üyeleri, geleneksel olarak yapılan Perşembe kahvaltılarında terörü lanetledi.

Kemalpaşa Sanayici ve İş Adamları Derneği (KESİAD)'nin geleneksel olarak her hafta Perşembe günleri düzenlediği kahvaltı gerçekleştirildi. KESİAD üyeleri kahvaltıda terörü lanetleyerek hayatını kaybeden şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Yoğun bir katılımın gerçekleştirildiği toplantıda, iş kadını Senem Kılıç ise sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili sanayicilere kısa bir sunum yaptı.

Toplantının açılışında konuşan KESİAD Başkanı Zeki Yöndem, Türkiye'de tırmandırılmaya çalışılan terörü lanetlediklerini belirterek, hiçbir terör örgütünün ülkenin birlik ve beraberliğini bozamayacağını kaydetti. Türkiye'nin çok zor bir dönemden geçtiğini, Suriye'de iç savaş yaşandığını, dünyaya yön veren ülkeler ile Türkiye'nin farklı görüşlere sahip olması nedeniyle sıkıntıların daha da artığına işaret eden Yöndem, "Her şeye rağmen ülkemiz dimdik ayakta duracak. Biz sanayiciler olarak ülkemizin her zaman yanında olacağız. Üretimden, ihracattan, daha çok istihdamdan yana olacağız. Bu karanlık dönemleri de el birliği ile atlatacağız" dedi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu da, Türkiye'yi kimsenin yolundan döndüremeyeceğini belirterek, ülke olarak her şeye rağmen büyümeye devam edeceklerini söyledi. Uğurlu, yüzyıllardır kardeşlik içinde yaşayan insanların arasına nifak tohumlarının ekilmesine müsaade etmeyeceklerini de sözlerine ekledi. Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek ise kimden gelirse gelsin terörü lanetlediklerini belirterek, Türkiye'ye kimsenin engel olamayacağını sözlerine ekledi.

Toplantıda geçtiğimiz günlerde vefat eden KESİAD üyesi Sanayici Hilmi Şekerci de anılırken, geçmiş dönem başkanı Aytekin Öztaş'a da katkılarından ötürü Başkan Zeki Yöndem tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Toplantıya, Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Kamil Porsuk, Bağyurdu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren ile birlikte KESİAD üyesi sanayiciler katıldı.

Kemalpaşalı Sanayiciler Terörü Lanetledi

Kemalpaşalı Sanayiciler Terörü Lanetledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim