• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Keita’nın sağlık kontrolleri sürüyor

Keita’nın sağlık kontrolleri sürüyor
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ekiplerinden Eskişehir Kurtuluşspor, Galatasaray'ın eski oyuncusu Abdul Kader Keita ile her konuda anlaştı.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ekiplerinden Eskişehir Kurtuluşspor, Galatasaray'ın eski oyuncusu Abdul Kader Keita ile her konuda anlaştı.

Adı son günlerde Galatasaray'ın eski yıldız oyuncusu Fildişi Sahilli futbolcu Abdul Kader Keita ile anılan Eskişehir Kurtuluşspor'un Başkanı Gökhan Yıldırım basın mensupları ile bir araya geldi. Kulübün çalışmaları hakkında bilgiler veren Yıldırım, Keita ile her konuda anlaştıklarını ama alternatif seçeneklerinin de olduğunu dile getirdi. Eskişehir'in ikinci profesyonel takımı olmak istediklerini ve bu yönde çalışmalar yürüttüklerini aktaran Yıldırım, "Bu yıl daha doğru transferler, daha doğru adımlar, daha doğru projelerle Eskişehir'de ikinci bir profesyonel takım oluşturmaya çalışacağız. Bu anlamda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Geçen yıl liglerinde şampiyonluk yaşamış 4 üst düzey oyuncuyla anlaşmış bulunmaktayız. Bunun dışında gelecek vaat ettiğine inandığımız birden fazla oyuncuyla anlaşma sağladık. Yine geçen yıl ikinci yarıda oluşturduğumuz bize önemli değer katan oyuncularla yeniden anlaşma sağladık" dedi.

"Keita'yı İstanbul'a getirdik"

Abdul Kader Keita konusunu da açıklığa kavuşturan Gökhan Yıldırım, "Sizlerin de takip ettiği üzere eski Galatasaraylı Abdul Kader Keita ile anlaştık. Biz kulübümüzün hem mevcut marka değerini biraz daha yukarılara taşımak hem de böylesi tecrübeli oyuncularla sportif katkı sağlamak istiyoruz. Keita da bu anlamda ilgilendiğimiz oyunculardan bir tanesi. Keita haricinde 4 oyuncuyla da görüşmelerimiz devam ediyor. Keita'yı İstanbul'a getirdik. Keita şu anda da İstanbul'da. Dün akşam Eskişehirspor Kulüp Doktoru Barış hocanın da katkılarıyla, İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçti. Ancak 1,5 yıl önce Macaristan Liginde yaşadığı bir sakatlık neticesinde dizinde bir sıvı toplanmasıyla alakalı bir problemi vardı. Bununla alakalı tetkiklerimiz devam ediyor. Biz transferleri sadece transfer yapmak için değil, bu işin sadece reklam boyutunu değil, aynı zamanda sportif tarafıyla da ilgilendiğimiz için biraz ince eleyip sık dokuyoruz. Dolayısıyla şu anda Keita'nın sağlık tetkikleri devam ediyor. Onun dışında Keita ile alakalı şu anda görünen çok büyük bir problem yok. Kendisiyle ilgili maddi konuların hepsinde anlaşma sağlandı. Sanıyorum aksilik olmazsa bir kaç gün içerisinde Keita, Eskişehir'de ve Kurtuluşspor Kulübü oyuncusu olacak" ifadelerini kullandı.

Keita'nın alternatifi Souleymane Youla ve Tague

Keita transferinde herhangi bir problem yaşanması halinde alternatif başka bir isimle de görüştüklerini açıklayan Başkan Yıldırım, şunları dile getirdi:

"Keita'da eğer bir problem olursa, açık ve net söylüyorum iki tane farklı oyuncu var. Birisi Souleymane Youla. Dün akşam yine tekrar görüştük. Diğeri de eski Bursasporlu Tague. Diğer iki arkadaşla da biz prensipte ön anlaşmamızı yaptık. Keita olursa birinci önceliğimiz Keita. Keita olmazsa Souleymane Youla veya Tague ile santrafor mevkinde anlaşıp yolumuza devam edeceğiz."

Keita’nın sağlık kontrolleri sürüyor

Keita’nın sağlık kontrolleri sürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim