• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

"Kefken Çevre Yaz Kampı" Jüri Özel Ödülü’ne Layık Görüldü

"Kefken Çevre Yaz Kampı" Jüri Özel Ödülü’ne Layık Görüldü
Beyoğlu Belediyesi, bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda "Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı" projesi ile...

Beyoğlu Belediyesi, bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda "Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı" projesi ile jüri özel ödülünü kazandı. Ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elinden alan Beyoğlu Belediye Başkan Ahmet Misbah Demircan, "Gençlik, kendini keşfetmeyi, kariyer planı oluşturmayı ve başarmayı istiyor. İnsanın kendini keşfetmesi, kültür aktiviteleriyle mümkün" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu'na katıldı. Göreve geldiği günden bu yana özellikle kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik proje ve faaliyetleri ile dikkat çeken Başkan Demircan, Türkiye'nin dört bir yanından 180'e yakın belediyenin katıldığı "Gençlik ve Belediye" temalı yarışmada Kefken Çevre ve Yaz Kampı Projesi ile jüri özel ödülüne layık görüldü. Başkan Demircan, ödülü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı. Beyoğlu Belediyesi, sempozyumda açtığı stantla Kefken Çevre ve Yaz Kampı projesini yazılı ve görsel materyallerle tüm katılımcılara tanıttı.

"KEFKEN KAMPI GENÇLERİN KENDİLERİNİ KEŞFETMESİ DÜŞÜNCESİ İLE ORTAYA ÇIKTI"

Gençliğin kendini keşfetmeyi, kariyer planı oluşturmayı ve başarmayı istediğini dile getiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Gençlerin gelecekle ilgili ihtiyaçlarını nelerdir?" Düşüncesi üzerinden her zaman planlama yaptım. Hayatta onların başarılı olması lazım. Onların başarısı ülkenin başarısı. Dolayısıyla biz belediye olarak bütün bu süreçte gençlere nasıl katkıda bulunuruz düşüncesiyle onların kültür hayatıyla, sanat hayatıyla, evlerinden uzakta öyle bir organizasyon içerisine alalım ki kendileri ile baş başa kaldıkları bu dünyada kendilerini keşfetsinler diye arzu ettik. İşte Kefken Kampı bu düşünceler ile ortaya çıkmıştır. Annesinden babasından uzakta kültürle sanatla sporla hemhal olan gençler orada geçirdikleri kısa süre içerisinde bu aktiviteler ile kendi özelliklerini keşfediyorlar ve bir yol haritası çiziyorlar kendi zihinlerinde. Biz bu düşünceyle ortaya çıktık. Bugüne kadar da 70 bin gencimizi Kefken'de ağırladık. Binlercesini yurtdışına götürdük ve birçok aktivite yaptık. Bunun başbakanlık düzeyinde ödül alması bizi gururlandırdı" diye konuştu.

BEYOĞLU STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Ankara Ticaret Odası-Congresium'da, AK Partili belediyelerin katıldığı yerel yönetimler sempozyumunda belediyelerin proje ve yöresel çalışmalarının değerlendirildiği stantlar açıldı. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun da ziyaret ettiği Beyoğlu Belediyesi standına katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Demircan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'nin de ziyaret ettiği Beyoğlu standına gelen herkesle tek tek ilgilendi.

"Kefken Çevre Yaz Kampı" Jüri Özel Ödülü’ne Layık Görüldü

"Kefken Çevre Yaz Kampı" Jüri Özel Ödülü’ne Layık Görüldü

"Kefken Çevre Yaz Kampı" Jüri Özel Ödülü’ne Layık Görüldü

"Kefken Çevre Yaz Kampı" Jüri Özel Ödülü’ne Layık Görüldü

"Kefken Çevre Yaz Kampı" Jüri Özel Ödülü’ne Layık Görüldü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim