• BIST 9530.47
  • Altın 2474.141
  • Dolar 32.5012
  • Euro 34.7677
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C

Kefken Aşısı Programının 15’inci Dönem Öğrencileri Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Kefken Aşısı Programının 15’inci Dönem Öğrencileri Mezuniyet Sevinci Yaşadı
Kefken Aşısı Programının 15'inci dönem öğrencilerinin mezuniyet töreninde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Kendine güvenen,...

Kefken Aşısı Programının 15'inci dönem öğrencilerinin mezuniyet töreninde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Kendine güvenen, özgüveni yüksek insanlar ancak bu şekilde yetişir. Özgüveni varsa yenilikçidir, eyleme geçer ve yeni şeyler keşfeder. Her çocuk bu memleketin en kıymetli hazinesidir. Kefken kampı, Semt konakları ve Gençlik merkezleri ile hedefimiz insana dokunmaktır" dedi.

Beyoğlu Belediyesinin 2013 yılında öğrencilerin sanatsal ve kültürel yönlerini geliştirerek özgüvenlerini pekiştirmek amacıyla hayata geçirdiği Gençlik Merkezinde Kefken Aşısı Programının 15'inci dönem öğrencileri görkemli bir törenle mezun oldu. Muallim Cevdet Ortaokulu ve Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulunun yer aldığı 15 gurupta, öğrenciler bir ay boyunca haftada sadece bir ya da iki gün katıldıkları çalışma sonunda hazırladıkları ilahi, sanat müziği, halk müziği, tiyatro ve dans gösterileriyle izleyenleri büyüledi. Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen törene, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın yanı sıra okul idarecileri, öğretmen ve velilerle birlikte çok sayıda öğrenci katıldı.

"ÇOCUKLAR BEDENLERİYLE VAR OLMAK İSTER"

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, eğitim sistemimizin çocuklara sadece bilgi vermeye çalıştığını ancak bunun yetersiz olduğunu belirterek "Çocuklar drama üzerinden öğrenir. Yani eğlenerek öğrenir. Vermek istediklerinizi, anlatmak istediklerinizi oyun gruplarına benzeterek yaparsanız başarılı olursunuz. Çünkü o bedeniyle var olmak ister. İnsan tecrübedir. Bilgiye ulaşabilirsiniz ama tecrübe etmediğinizde yüzme öğrenebilir misiniz, tarifle yüzme öğrenebilir misiniz? Hayır" dedi.

"ÇOCUKLARIN EKSİKLERİNİ GİDERMEYE GAYRET EDİYORUZ"

Belediye olarak Beyoğlu'nda, Kefken kampında, Gençlik merkezlerinde, Semt konaklarında ve kütüphanede ana okuldan başlayarak çocukların eksikliklerini tamamlamaya gayret ettiklerini ifade eden Başkan Demircan, "Kendine güvenen, özgüveni yüksek insanlar ancak bu şekilde yetişir. Özgüveni varsa yenilikçidir, eyleme geçer ve yeni şeyler keşfeder. Zaten bu ülkenin buna ihtiyacı var. Her çocuk bu memleketin en kıymetli hazinesidir. Kefken kampı, Semt konakları ve Gençlik merkezleri ile hedefimiz insana dokunmaktır. Çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kefken Aşısı Programının 15’inci Dönem Öğrencileri Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Kefken Aşısı Programının 15’inci Dönem Öğrencileri Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Kefken Aşısı Programının 15’inci Dönem Öğrencileri Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim