• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kedem Öğrencilerinden Bilgi Yarışması

Kedem Öğrencilerinden Bilgi Yarışması
Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi'nin (KEDEM) her yıl geleneksel olarak düzenlediği bilgi yarışmasında öğrenciler bilgilerini konuşturdu.

Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi'nin (KEDEM) her yıl geleneksel olarak düzenlediği bilgi yarışmasında öğrenciler bilgilerini konuşturdu.

Necip Fazıl Sahnesi'nde gerçekleştirilen ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın da izleyenler arasında bulunduğu "KEDEM Bilgi Yarışması" programında 10 KEDEM şubesinden 6. sınıf öğrencileri Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Genel Kültür ve Din Kültürü kategorilerinde sorulan sorulara cevap verdiler.

"AŞKLA, SEVGİYLE YAPILAN İŞLER BAŞARILIDIR"

KEDEM'in her yıl geleneksel olarak düzenlediği bilgi yarışmasına katılan bütün şubelere başarılar dileyerek sözlerine başlayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "KEDEM'e gelen öğrencilerimizde önemli ve güzel değişimler oluyor. Çocuklarımızın ev ve okul ilişkileri, mahallesinde arkadaşları ile olan ilişkileri bizler için çok önemlidir. Sizlerin özgüveni yüksek, kendisine güvenen, vatanına, milletine ve dinine hizmet eden güzel ve hayırlı insanlar olmanızı istiyoruz" dedi.

KEDEM projesine çok önem verdiklerini ve daha da geliştirmek için çok çalıştıklarını hatırlatan Başkan Ak," Her KEDEM'in faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Aşkla, sevgiyle yapılan işlerde başarı geliyor. Bilgi önemlidir ama irfanla birleştiği zaman daha da önemlidir ve bu sayede başarılı olacaksınız. Çok çalışmalısınız. Cenab-ı Allah çalışanın emeğini boşa gidermiyor" diye konuştu.

Dereceye girmenin önemli olduğunu fakat asıl önemli olanın yarışmaya katılmak olduğunu belirten Başkan Ak, "Bütün öğrencilerimiz cesaretinden dolayı bizim gözümüzde birincidir. Ailenize, büyüklerinize, birbirinize karşı saygılı olun. Hepiniz İnşallah ileride çok iyi yerlere geleceksiniz. Bizler sizlerin başarılı olması için her türlü ortamı hizmetinize sunuyoruz. Size düşen da bu fırsatları iyi değerlendirip çok çalışmaktır. Çünkü insanın yaptığı en büyük yatırım kendisine yaptığı yatırımdır. Bir kez daha hepinize başarılar diliyorum" diyerek sözlerini bitirdi.

Her KEDEM şubesinin 3 öğrenciyle temsil edildiği yarışma sonunda 1. olan Ayvalı Kedem Şubesi öğrencilerine tablet, 2. olan Atapark Kedem Şubesi öğrencilerine MP4 ve 3. olan Yükseltepe Kedem Şubesi Öğrencilerine ise Puzzle set hediye edildi. Program toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim