• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Keçiören Yeni Yılı Karşılamaya Hazır

Keçiören Yeni Yılı Karşılamaya Hazır
Yeni yıla sayılı günler kala Keçiören Belediyesi ilçe halkının sağlık, huzur ve refah içerisinde yeni yıla girmesi için yılbaşına özel zabıta...

Yeni yıla sayılı günler kala Keçiören Belediyesi ilçe halkının sağlık, huzur ve refah içerisinde yeni yıla girmesi için yılbaşına özel zabıta denetim ekipleri oluşturdu.

Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nce oluşturulan gece ve gündüz ekiplerince ilçe genelindeki semt pazarları başta olmak üzere tüm gıda üretim ve satışı yapan işyerleri ile ilgili denetimler devam ediyor.

Özellikle kuruyemiş, manav, pastane, et-tavuk, sakatat satış yerleri ve süpermarketlerde yapılan denetimlerde gıdaların son kullanma tarihleri, fiyat etiketleri, gıda maddelerinin muhafazası, depolanması, genel temizlik, çalışan personelin kıyafetleri ve işyeri önlerindeki işgaller kontrol edilerek, işletmecilere uyulması gereken kurallar hakkında bilgi veriliyor.

Tespit edilen eksiklerin giderilmesi, yayaların geliş geçişlerinin engellenmemesi için de bir takım uyarılarda bulunuluyor.

SAĞLIĞINIZ EMİN ELLERDE

Keçiören Zabıta ekiplerince yapılan uyarılara rağmen, yasa ve yönetmeliklere aykırı olarak faaliyet gösteren, halk sağlığını önemsemeyen, hijyenik ortamdan uzak üretim ve satış yapan işyerleri ile kendilerine müsaade edilen alanların dışına mal teşhir etmek amacıyla çıkıntı yaparak düzen ve intizamı bozan, yayaların geliş geçişlerini engelleyen işyerlerine de yasal işlem uygulanıyor.

Keçiören halkının, yeni yıla huzur ve rahat bir ortamda girebilmesi için tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak; "Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için yılbaşına özel zabıta denetim ekiplerimizi oluşturduk. Denetimlerimizi 7 /24 saat aralıksız sürdürüyoruz. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşlarımız şikayetlerini 24 saat kesintisiz hizmet veren 361 06 06 no'lu "ALO KEÇİÖREN ZABITA" hattına iletebilirler. Halkımızın sağlığını koruma hususunda titiz çalışmamız devam edecek" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim