• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Kazımkarabekir Caddesi Çalışmalar Nedeniyle Trafiğe Kapatılacak

Kazımkarabekir Caddesi Çalışmalar Nedeniyle Trafiğe Kapatılacak
Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, "Mevcut asfalt kaplamanın ekonomik ömrünü tamamlaması, metro çalışmalarının...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, "Mevcut asfalt kaplamanın ekonomik ömrünü tamamlaması, metro çalışmalarının sonlanması ve mevsim itibarı ile Kazım Karabekir Caddesi 15 Nisan Cuma günü saat 21.00 itibarı ile lokal olarak kapatılıp, yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarımız başlayacak" dedi.

Büyükşehir Belediyesi, metro çalışmaları nedeniyle asfaltı bozulan ve zaman zaman bir bölümü trafiğe kapatılan Kazım Karabekir Caddesi'nde yol genişletme ve asfalt çalışması yapılması nedeniyle Kazım Karabekir Caddesi'nin bir bölümü 15 Nisan Cuma günü saat 21.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak.

Büyükşehir Belediyesi genel Sekreter yardımcısı Vedat Üçpınar çalışmalar ile ilgili şunları aktardı:

"Kazım Karabekir Caddesi, metro çalışmalarından dolayı trafiğe belirli aralıklarla kapatılmıştı. Kapalı kaldığı süre zarfında; metro çalışmaları, güzergah üzerinde bulunan altyapı hatlarının deplasesi gibi işlemlerden ötürü uzun süredir lokal bakımlarla araç trafiği sürdürülmekteydi. Mevcut asfalt kaplamanın ekonomik ömrünü tamamlaması, metro çalışmalarının sonlanması ve mevsim itibarı ile Kazım Karabekir Caddesi 15 Nisan Cuma günü saat 21.00 itibarı ile lokal olarak kapatılıp, yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarımız başlayacak."

Üçpınar, çalışmalar süresince, vatandaşların mağdur olmaması için MİA çalışmaları kapsamında Kazım Karabekir Caddesi'ne paralel açılan ve Kazım Karabekir Caddesi'nin trafiğe kapalı olduğu tarihlerde ulaşımın sağlandığı caddeden trafik akışının kesintisiz olarak sağlanacağını bildirdi.

Çalışmalar kapsamında eski olan bordür, tretuvar ve refüjlerin de yenileneceğini belirten Üçpınar, "Modern bir cadde haline dönüşecek olan Kazım Karabekir Caddesi'nde yol ve asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla, Keçiören Kent Meydanı yapımı, Fatih Caddesi genişletme çalışmaları ve Kardeş Köprünün tamamlanması ve hizmete açılması ile birlikte trafik yoğunluğunun büyük ölçüde rahatlatmasını hedeflemekteyiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim